Life

Folcloristul abandonat de părinți duce o luptă cumplită: ”Este ultima mea șansă”

Gabriel Stoica, unul dintre cei mai cunoscuți folcloriști din Vestul României, duce o luptă grea pentru a-și cunoaște părinții.
15.05.2024 | 14:00
Folcloristul abandonat de parinti duce o lupta cumplita Este ultima mea sansa
Gabriel Stoica face tot ce poate ca să își cunoască părinții / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară și de petrecere din zona Aradului își caută, de ani buni, în disperare, părinții. Abandonat de copil mic, Gabriel Stoica a apelat, de curând, la o ultimă variantă pentru a-i putea găsi pe cei care i-au dat viață.

Gabriel Stoica face tot ce poate ca să își cunoască părinții

Gabriel Stoica, un artist care, în ultimii ani, a reușit să se impună în peisajul cântăreților de muzică populară din Vestul României, duce, de ceva vreme deja, o luptă grea. El vrea, cu orice preț, să știe cine i-a fost, cu adevărat, mamă și tată.

ADVERTISEMENT

”Sunt de unul singur, pe planetă. Am tot căutat, ani și ani, și am bătut la porțile instituțiilor pentru a-mi găsi părinții. Nu am reușit, așa că am apelat la ultima variantă. Am făcut testul ADN. Cineva mi-a recomandat o firmă din Germania și am făcut aceste teste.

Mi-am spus că trebuie musai să îmi găsesc originile. Mă zbat, zi de zi, la gândul că trebuie să îmi găsesc părinții. Mereu sunt singur, și de sărbători, și la evenimente. Mă tot gândesc la părinții mei, pe care nu i-am cunoscut și încă nu i-am găsit”, spune Gabriel Stoica, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Culmea, în primă fază, testările ADN par să fi dat și rezultate. Mai exact, atunci când a primit rezultatele, și-a descoperit posibile rude prin mai toată Europa. Dar, nici acum, nu a reușit, totuși, să își găsească părinții pe care îi caută cu disperare de mai bine de două decenii.

”După câteva săptămâni am primit rezultatele. Mi-au spus că au găsit câteva compatibilități de-ale mele. Sunt persoane din Irlanda, din România, din Ungaria, Suedia. Verișori ai tatălui meu, probabil. Dar nu mi-au spus nici de mamă, nici de tată.  Am și primit emailuri de la acele persoane și mi-au zis că trebuie să discutăm”, ne-a mai spus cântărețul de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Artistul Gabriel Stoica, abandonat de copil

Visul de a-și cunoaște părinții pe care Gabriel Stoica îl tot are vine după ce, de copil, el a fost abandonat. A crescut într-o casă de copii, dar, cu toate acestea, și-a urmărit visul e a deveni artist. Iar acum, cum este și cântăreț, dar și angajat la o firmă mare, el mai vrea să își îndeplinească cel mai important obiectiv al vieții sale. Adică să afle cine îi sunt părinții.

”Tot ce vreau este să îmi găsesc rubedeniile, frații, părinții. Voi face orice pentru asta. Trebuie să știu cine sunt, de unde provin. Și trebuie să înțeleg și eu anumite lucruri legate de mine, de originile mele. Așa aș putea fi liniștit”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Gabriel Stoica.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, el își vede și de muzică. Și, spune el, melodiile pe care le lansează sunt inspirate din viața pe care o are. Cea mai recentă este o piesă de dragoste, Tu ești fericirea mea, o melodie care, speră el, să o dedice viitoarei sale partenere de viață.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii