Simona Halep

Forbes a inclus-o pe Simona Halep în topul celor mai influenți sportivi din Europa

18.03.2020 | 18:26
Forbes a inclus-o pe Simona Halep în topul celor mai influenți sportivi din Europa
Simona Halep. Sursă foto: impact.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep are un început de 2020 foarte bun, iar campioana de la Wimbledon tocmai a fost inclusă de Forbes în top 30 cele mai influente nume din sport din Europa.

Simona Halep, una dintre cele mai influente sportive din Europa

Simona Halep a fost inclusă de Forbes într-un clasament special, fiind una dintre cele mai influente sportive din Europa.

ADVERTISEMENT

„Halep a câștigat primul Grand Slam la Roland Garros 2018 și a continuat cu un titlu la Wimbledon in 2019. A fost pe primul loc în clasament de două ori între 2017 și 2019 și este una dintre cele mai apreciate nume din tenis.

De asemenea, a arătat un interes vast în domeniul imobiliarelor, evidențiat de investiția făcută într-un hotel din Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni de schi din România”, au notat cei de la Forbes.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, izolată la București

Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre ce face Simona Halep în perioada epidemiei de coronavirus, iar tehnicianul a mărturisit că dacă nu ar fi fost epidemia „Simo” ar fi fost aptă pentru a participa la Miami.

„Simona este în regulă, dacă nu ar fi fost această amânare a turneelor Simona ar fi fost aptă pentru Miami, dar acum va face o recuperare completă.

Pentru un moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut rapid, zilele următoare nu vom merge pe teren. Acasă vom face mai multă pregătire fizică”.

ADVERTISEMENT

„Fiecare gestionează cum dorește, poate unii aveau nevoie de o perioadă de liniște. Bineînțeles, acum suntem blocați de acest virus și teama este să nu se prelungească prea mult”, a mai spus Artemon Apostu-Efremov.

Sperăm că lucrurile o să evolueze spre bine și să-și revină la normal.  Noi acum suntem la București, este mai ușor să fim acasă în aceste momente. Nu ne permiteam să mergem undeva și să rămânem blocați într-o țară străină.

Pentru un moment, măsura cea mai bună este ca sălile de sport să rămână închise, mai ales că nu este nicio grabă, următorul turneu fiind teoretic peste 6 săptămâni”, a încheiat antrenorul Simonei Halep.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri