Forbes atac la adresa WTA: “Cine mai are nevoie de trofee când poţi câştiga 5 milioane de dolari pierzând?”

Marian Popovici   
în Simona Halep
02/11/2017, 19:06
Forbes atac la adresa WTA: “Cine mai are nevoie de trofee când poţi câştiga 5 milioane de dolari pierzând?”

Cea mai în vârstă dintre surorile Williams a încasat în 2017 nu mai puţin de 5.47 milioane de dolari fără să câştige niciun titlu în actuala stagiune. Cine mai are nevoie de trofee când poţi câştiga 5 milioane de dolari pierzând?” ,au taxat-o americanii pe Venus.

Forbes consideră că acest “haos” din tenisul feminin a fost provocat de Serena Williams, care a născut în acest an şi a fost forţată să ia o pauză.

Simona Halep, luată şi ea în colimator

“În această situaţie haotică este circuitul WTA de când sora mai mică a lui Venus, Serena Williams, a avut îndrăzneala să-şi ia ceva timp pentru a-şi face o familie. Fără Serena, se pare că orice jucatoare care ia o rachetă de tenis în mână primeste un cec gras doar pentru participarea la turnee”, a mai scris Forbes.

Publicaţia nu a ocolit-o nici pe Simona Halep. Forbes scrie că Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova au fost pe rând lidere mondiale, fără a câştiga vreun turneu de Mare Şlem. Venus Williams (5.468.741 de dolari), Garbine Muguruza (5.433.457 de dolari) şi Simona Halep (5.275.227 de dolari) sunt jucătoarele cu cei mai mulţi bani câştigaţi din tenis în 2017. 

 

Închide ×