ADVERTISEMENT
Carousel hot news

FORBES. Ion Ţiriac şi Ioan Niculae, în topul miliardarilor lumii! Pe ce locuri se clasează

Doi dintre oamenii de afaceri români, care au investit sau investesc în sport, au intrat în topul select al celor mai bogaţi 2.000 de oameni din lume. Ion Ţiriac şi Ioan Niculae au averi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 03.03.2015 | 17:39
FORBES. Ion Ţiriac şi Ioan Niculae, în topul miliardarilor lumii! Pe ce locuri se clasează

Doi dintre oamenii de afaceri români, care au investit sau investesc în sport, au intrat în topul select al celor mai bogaţi 2.000 de oameni din lume. Ion Ţiriac şi Ioan Niculae au averi impresionante, de 1 miliard, respectiv 1,2 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Forbes a publicat astăzi noul top al miliardarilor lumii. Noutatea pentru noi este faptul că în acest clasament şi-au făcut loc şi doi dintre cei mai influenţi oameni din sport. Ion Ţiriac are o avere de 1 miliard de dolari şi se situează pe locul 1741 în lume, în timp ce Ioan Niculae este şi mai bogat, cu 1,2 miliarde şi este pe locul 1605.

În ceea ce priveşte patronii de cluburi de fotbal, cel mai bogat este Alisher Usmanov de la Arsenal (locul 71, cu 14,4 milioane de dolari), urmat de proprietarul lui Chelsea, Roman Abramovic, care deţine o avere de 9,1 miliarde de dolari, sumă ce-i conferă locul 137 în top.

ADVERTISEMENT

Bill Gates rămâne cel mai bogat om al planetei, cu 79,2 miliarde, urmat de Carlos Slim, cu 77,1 miliarde. Urmează Warren Buffett (72,7 miliarde), Amancio Ortega (64,5) şi Larry Ellison, cu 54,3 miliarde de dolari, scrie looktv.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!