Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Forma pe care o traversează Florinel Coman îl impresionează pe fostul antrenor de la FCSB: „Îți poate rezolva singur meciurile!” Video exclusiv

Florinel Coman este în cel mai bun moment din carieră, iar un fost antrenor al FCSB i-a analizat evoluțiile din ultimul timp.
17.05.2023 | 12:42
Forma pe care o traverseaza Florinel Coman il impresioneaza pe fostul antrenor de la FCSB Iti poate rezolva singur meciurile Video exclusiv
Florinel Coman a reușit 4 goluri și 3 asisst-uri în 8 meciuri din play-off. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este vioara întâi la FCSB și mijlocașul a explodat în acest play-off. Fostul său antrenor, Leo Strizu, a comentat evoluțiile sale la FANATIK SUPERLIGA.

Florinel Coman, caracterizat de Leo Strizu: „Este fotbalist și un jucător complet”

Leo Strizu nu consideră că Florinel Coman a avut o cădere meteorică și mereu a avut încredere în el „Din punctul meu de vedere, Coman a fost tot timpul un jucător bun. A, că a avut o perioadă mai slabă… Orice antrenor care lucrează cu el știe că se pot face foarte multe lucruri. Se pot câștiga foarte multe lucruri”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Fostul antrenor al FCSB e convins că Florinel Coman poate rezolva și meciul cu Farul și știe care e principalul său atu: „Este fotbalist și un jucător complet. Îi place duelul unu la unu. Și ți le rezolvă.

Contează foarte mult această determinare și eu vorbesc de la individual la forța de grup. Și Coman îți poate rezolva meciul individual și Mazilu îți poate rezolva meciul individual”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, elogiat de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit unul din secretele lui Florinel Coman: „Dacă luăm campionatul, el ne-a adus aici. Totul e datorită lui. Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a sculat noaptea la 03:00 și s-a împărtășit, vezi cum face Dumnezeu. A zis și el că l-a schimbat credința

S-a schimbat doar un lucru. Este un Coman, care a dat 3 pase de gol și 4 goluri în play-off. Valoarea lui Coman. Asta s-a schimbat, nimic altceva.

ADVERTISEMENT

Dacă el (n.r. – Charalambous) e acolo, a scos rezultatele astea și el și Pintilii, dar Coman s-a schimbat. Dacă nu era Coman, nu mai eram la lupta la titlu. Ce-a făcut Maradona la Napoli, ce a făcut Messi la Barcelona?”.

Vivi Răchită crede însă că nu Coman va face diferența în finala de titlu Farul – FCSB

Vivi Răchită de părere că diferența o va face altceva la Farul – FCSB: „Și antrenorul poate rezolva meciul, pentru că Hagi poate lua decizii în timp real și este antrenor pe bancă. Dacă va câștiga campionatul, Charalambous va rămâne acest mim pe bancă și licență împrumutată.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu: „Poate este un antrenor și un profesor cu idei bune, dar trebuie să se obișnuiască cu ideea că Gigi este cel mai bun antrenor în sezonul ăsta dacă va câștiga campionatul. 

Și atunci va trebui când vor fi module la federație, să ne prezentăm. Pentru ce ai nevoie de invitat străin? Când el poate să îți argumenteze prin ceea ce s-a întâmplat. Să prezinte subiectul cum se câștigă un campionat!”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT