Fotbal international

Forma slabă prin care trece George Pușcaș la Reading. Atacantul naționalei nu a mai dat gol din luna august

06.10.2019 | 11:14
Forma slaba prin care trece George Puscas la Reading Atacantul nationalei nu a mai dat gol din luna august
ADVERTISEMENT

Chiar dacă începutul a fost de vis pentru George Pușcaș la Reading, atacantul naționalei trece printr-o formă foarte slabă la formația din Championship și nu a mai reușit să dea gol din luna august. Fanii au început să se îndoiască de calitățile românului, iar mulți dintre ei speră ca Pușcaș să nu marcheze doar împotriva echipelor mai slabe, ci să-i ajute să promoveze în Premier League.

Forma slabă a lui George Pușcaș la Reading

În ultimul meci din campionat, George Pușcaș a fost titular, dar a rezistat doar 60 de minute pe teren. Antrenorul l-a schimbat chiar după ce românul a ratat o ocazie mare, iar forma slabă a lui George la Reading continuă. Pușcaș nu a mai înscris un gol pentru noua sa echipă din data de 18 august, atunci când a reușit să înscrie de două ori în meciul cu Cardiff City (3-0), echipă care a evoluat anul trecut în Premier League.

ADVERTISEMENT

Atacantul român a fost înlocuit de argentinianul Lucas Boye, rivalul său din ofensivă, care nu are statistici mai bune decât Pușcaș. Boye nu a înscris niciun gol în 9 etape din Championship și are un singur gol în Cupa Ligii Angliei, acolo unde și George Pușcas a marcat tot un gol.

  • 23 de ani a împlinit george Pușcaș pe 8 aprilie
George Pușcaș după golul cu Malta. Sursă foto: hepta.ro
George Pușcaș după golul cu Malta. Sursă foto: hepta.ro

Fanii l-au criticat după meciul cu Bristol

Fanii lui Reading l-au criticat după meciul cu Bristol City și mulți dintre ei i-au reproșat că nu este deloc altruist. „Aavut patru ocazii de a-i pasa lui Meite. Ori nu-l place, ori e un egoist complet supraevaluat și care nu merită banii pe care i-am plătit pentru el” și „Încep să mă gândesc că probabil Pușcaș trăiește doar pentru a marca”, au fost două mesaje pe care fanii lui Reading le-au scris pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Mesaj pentru George Pușcaș. Sursă foto: twitter
Mesaj pentru George Pușcaș. Sursă foto: twitter

„Este ok să marcheză împotriva fermierilor maltezi, dar să vedem cum se descurcă atunci când e pus să joace sâmbătă/marți/sâmbătă”, a fost un alt mesaj al unui fan Reading, în care face aluzie la golurile marcate de George Pușcaș împotriva Maltei.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com
  • 3 goluri în 11 meciuri a marcat George Pușcaș pentru Reading
  • 4 goluri în 8 meciuri a marcat George Pușcaș pentru naționala României
ADVERTISEMENT