ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Tecău se bate cu fraţii Bryan pentru finala de la Paris

UPDATE / 20:25  Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor juca pentru un loc în finala Masters-ului de la Paris cu perechea de pe locul unu mondial, Michael Bryan - Bob Bryan. Americanii care au...
Autor: Marian Popovici | 31.10.2014 | 20:24
Tecău se bate cu fraţii Bryan pentru finala de la Paris

UPDATE / 20:25  Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor juca pentru un loc în finala Masters-ului de la Paris cu perechea de pe locul unu mondial, Michael Bryan – Bob Bryan. Americanii care au cîştigat toate turneele Masters au trecut în sferturi de Leander Paes şi Stanislas Wawrinka în două seturi, 6-3, 6-3. Meciul lui Horia Tecău se va disputa sîmbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Dublul româno-olandez, Horia Tecău- Jean Julien Rojer s-a calificat în semifinalele turneului de dublu de la Paris Bercy. Ei învins în sferturi perechea Butorac-Klaasen (SUA/Africa de Sud) cu scorul de 5-7, 6-1, 10-6.

În semifinale, Tecău şi Rojer vor juca împotriva cîştigătorilor din meciul Bob Bryan/Mike Bryan – Leander Paes/Stanislas Wawrinka. Tecău şi Rojer şi-au asigurat un premiu de 41.750 de euro şi 360 de puncte ATP. Tecău şi Rojer şi-au asigurat deja prezenţa la Turneul Campionilor.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!