News

Formațiunea AUR, mesaj pentru președinții secțiilor de votare: ”Fiți imparțiali. Nu admitem nicio fraudă!”

04.12.2020 | 23:21
Formatiunea AUR mesaj pentru presedintii sectiilor de votare Fiti impartiali Nu admitem nicio frauda
ADVERTISEMENT

AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, este încrezătoare că va obține un rezultat istoric la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

În acest context, liderul formațiunii, George Simion, a transmis un mesaj ferm către toți președinții secțiilor de votare, cărora le cere să fie corecți și să nu permită fraudarea votului de peste două zile.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că formațiunea nu este cotată cu mari șanse de către ultimele sondaje și cercetări sociologice interne ale partidelor, liderul AUR anticipează o surpriză uriașă duminică.

AUR cere președinților secțiilor de votare să fie imparțiali și să nu permită fraude

AUR va avea circa 10.000 de oficiali în secțiile de votare din țară la alegerile parlamentare din 6 decembrie și dă asigurări, prin vocea liderului de partid, că întregul proces electoral va fi monitorizat cu atenție.

ADVERTISEMENT

Simion face un apel la cei responsabili din fruntea secțiilor de votare să nu se murdărească și îi amenință că ”orice tentativă de fraudă va fi direcționată către DNA și DIICOT”.

”Rugăm toți președinții de secții de votare să fie imparțiali, așa cum le cere legea. Vom avea 10.000 de reprezentanți în secțiile de votare, pe lângă asta 500 de simpatizanți ai AUR reprezintă alte formațiuni politice în secțiile de votare.

ADVERTISEMENT

Nu vom admite nicio fraudă, orice încălcare și orice tentativă de fraudă va fi direcționată către DNA și DIICOT. Niciun vot și nicio ștampilă pusă pe AUR nu trebuie să ajungă în contul altor partide.

Avem simpatizanți care sunt membri în secțiile de votare și care vor fotografia și filma fiecare abuz. Nu e cazul să vă murdăriți, nu e cazul să intrați în închisoare pentru poftele electorale, pentru guvernul sau parlamentul lor”, este apelul lui George Simion, copreședintele AUR, candidat al formațiunii la Camera Deputaților pentru București, conform Știripesurse.

ADVERTISEMENT

Lider AUR: ”Scor istoric la alegeri”

George Simion mai spune că opinia publică este dezinformată în aceste zile, iar actuala guvernare omite intenționat indicarea AUR în sondaje. Acesta anticipează un procent peste 10% pentru AUR la alegerile de duminică.

Am fost cotați în sondajele publice cu 7%, în fiecare localitate avem semnale că trecem peste 10%, voturile vor include inclusiv diaspora, unde suntem pe primul loc.

Sondajele mincinoase care ne cotează la 6-7% vor fi contrazise în ziua votului. Scorul AUR la aceste alegeri va fi unul istoric”, a adăugat Simion, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT