Pariuri sportive

INCREDIBIL! Fosta iubită a lui Eto’o dezvăluie: “Are peste 40 de ani”

Cît timp a jucat în Italia, între 2008-2010, pentru Inter, internaţionalul camerunez Samuel Eto'o a avut o relaţie în afara celei de familie cu italianca Anna Barranca, iar fosta iubită din...
26.02.2014 | 17:19
INCREDIBIL Fosta iubita a lui Etoo dezvaluie Are peste 40 de ani
ADVERTISEMENT

t timp a jucat în Italia, între 2008-2010, pentru Inter, internaţionalul camerunez Samuel Eto’o a avut o relaţie în afara celei de familie cu italianca Anna Barranca, iar fosta iubită din Sardinia, alături de care africanul are o fetiţă, Annie, a lansat acum o ipoteză KO pentru atacantul lui Chelsea.

Răzbunare sau adevăr?

Desigur, după ce afli ce revelaţie face italianca, nu ai cum să nu-ţi pui întrebarea dacă declaraţia sa este adevărată sau reprezintă o formă de răzbunare la adresa celui care nu a mai dat nici un semn de viaţă atît pentru ea cît şi pentru fetiţa lor, pe care, altminteri, africanul a recunoscut-o ca fiind a sa. Anna spune că un foarte bun prieten camerunez al lui Samuel i-ar fi mărturisit că jucătorul ar avea nu mai puţin de 40 de ani, dar că în acte este trecut cu o vîrstă mult mai mică, altminteri nu ar fi putut fi legitimat.  Aceste declaraţii au fost acordate în cadrul unui interviu publicat de cel mai tare tabloid de scandal din lume “The Sun”. Totul a pornit de la o glumă făcută de tabloid, care prezintă un Eto’o cu părul alb, ochelari, tocmai bun de vîrsta pensionării, cu menţiunea OAP (old age pensioner – foto). The Sun s-a gîndit să facă această glumă, după ce însuşi antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, întrebat ce vîrstă are camerunezul, a răspuns în ironie: “Probabil că 32 sau 35”. La africani practica falsificării datelor de naştere pentru a părea mai tineri e frecventă în rîndul sportivilor, recent fiind cazul lui Minala de la Lazio (foto), care pretinde că are 17 ani, dar are o faţă de om de peste 40.

ADVERTISEMENT

minalasamm

Tags: