Fotografia de 1.100.000 de euro! A vrut să se îmbogăţească din drama lui Schumi!

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
03/01/2018, 13:54
Fotografia de 1.100.000 de euro! A vrut să se îmbogăţească din drama lui Schumi!

În decembrie 2017 s-au împlinit patru ani de la teribilul accident suferit de marele campion de Formula 1, pilotul german Michael Schumacher, în timp ce schia pe pârtia din localitatea franceză Meribel. Atunci Schumacher a fost la un pas de moarte, puternica lovitură la cap suferită provocând grave leziuni pe creier. De atunci, numeroase echipe medicale, alcătuite din cei mai mari specialişti din lume, au încercat tot felul de soluţii pentru ameliorarea stării de sănătate a germanului, dar totul a fost în zadar.

Schumacher este menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, dar soţia sa, Corina şi întreaga familie, nu şi-au pierdut speranţa într-un miracol care să îl readucă la normal pe cel care are în palmares şapte titluri de campion al lumii în Formula 1. Drept urmare, germanul se află permanent sub atentă supraveghere medicală, ceea ce costă o avere familia Schumacher, care însă e dispusă să plătească oricât pentru ca Michael să îşi poată reveni.

A fost un apropiat din Formula 1 al germanului

În aceşti patru ani Schumacher a ajuns să măsoare 1,60 m şi să cântărească doar 45 de kilograme. Familia nu a dorit să ofere nici un detaliu sau imagine despre stadiul stării de sănătate a fostului campion, păstrând o tăcere totală şi nepermiţând presei să se apropie de casa din Elveţia, unde a fost adus Michael. Foartă puţine persoane, de mare încredere, au avut privilegiul de a pătrunde în casa familiei Schumacher.

Însă tocmai unul dintre aceşti apropiaţi, care a fost acceptat să pătrundă în casă şi să îl vadă pe Schumacher, a încercat să profite de drama acestuia, pentru a deveni bogat. El a făcut pe ascuns o fotografie cu germanul, pe care intenţiona să o vândă agenţiilor de presă pentru suma de 1,1 milioane euro. Poliţia a intrat însă pe fir la timp şi a blocat această acţiune, dar numele celui în cauză nu a fost dat publicităţii.

Închide ×