Fotbal intern

Fortes, Cristea sau Olaru? Cine vine în iarnă de la Gaz Metan la FCSB: „El e cel mai aproape!”

07.12.2018 | 18:31
Fortes Cristea sau Olaru Cine vine in iarna de la Gaz Metan la FCSB El e cel mai aproape

Gigi Becali spune că va aduce doi fundași centrali, un mijlocaș și probabil un atacant în pauza de iarnă. Una dintre aceste variante ale patronului de la FCSB se găsește la Gaz Metan Mediaș, formație care se bate cu șanse să prindă play-off-ul actualului sezon.

FANATIK a dezvăluit că printre țintele lui Gigi Becali se află fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, care are cifre foarte bune în acest campionat. Înainte de a se muta de la Mediaș la București, Cristea a fost foarte aproape să dea gol probabil noii sale echipe, în meciul de la Pitești, câștigat de FCSB cu 2-1. Cristea a ratat în minutul 94, șutul său trecând aproape de bara din dreapta lui Bălgrădean.

Cine vine de la Gaz Metan la FCSB? Iulian Cristea este cel mai aproape de un transfer în iarnă

Gigi Becali a vorbit în mai multe rânduri despre potențialele sale ținte de la Gaz Metan Mediaș. FANATIK a discutat cu Arcadie Zaporojanu, implicat în ceea ce se întâmplă la Mediaș, fiind și impresar activ prin firma sa cu care îi ajută pe ardeleni.

E sigur că măcar un jucător va trebui vândut de Gaz Metan în pauza de iarnă, dar încă nu se știe sigur care ar putea fi acela. Depinde de oferte, de multe lucruri. Cu mine discutați doar despre jucători, ceea ce ține de sume vorbiți cu președintele Mărginean. El se ocupă de aceste lucruri”, spune Zaporojanu.

Fortes, Olaru sau Cristea la FCSB? „Dintre cei trei despre care mă întrebați, probabil că șansele cele mai mari le-ar avea Iulian Cristea. Dar Mărginean cu domnul Becali negociază acest aspect, sume și ce mai e nevoie”.

arcadie zaporojanu gaz metan
Arcadie Zaporojanu face acum echipă la Gaz Metan, după ce anul trecut a construit Poli Iași. El a vorbit cu FANATIK despre transferurile Mediașului

Când pleacă Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș

Darius Olaru, 20 de ani, este perla pe care Mediașul speră că va obține bani mulți. El a avut și un precontract semnat cu FCSB, lucru recunoscut de jucător într-un interviu pentru FANATIK, dar acum pe urmele decarului sunt mai multe echipe. Și, după cum dezvăluie Arcadie Zaporojanu, Gazul va risca și nu-i va da drumul decât după Europeanul de tineret din Italia.

darius olaru la fcsb
Darius Olaru ar putea fi coleg cu Benzar și Man la FCSB doar începând de vara viitoare. Acum este exclus!

Olaru poate fi mina de aur a Gazului. Nu doar FCSB este interesată de jucător. Mai sunt alte trei formații. Despre Dinamo Kiev, care l-a urmărit la ultimele meciuri, s-a scris în mai multe rânduri. Eu cred că el nu va pleca până la vară de la Mediaș. Sperăm să jucăm în play-off, Darius să prindă lotul de Euro, îi va crește și cota, astfel că și prețul va fi mult mai mare decât acum. E un risc, dar asumat”, declară Arcadie.

  • Ce spune Zaporojanu despre Olaru: „Dacă Olaru merge la FCSB, transferul se face pe o sumă mai mică decât afară, dar cu procente la revânzare de la domnul Becali. În străinătate echipele nu prea acceptă așa ceva
  • Ce spune Gigi Becali despre Olaru la FCSB: „Eu îl iau și acum dacă oamenii de acolo acceptă 500.000 de euro. Ăștia-s banii”

Ce se întâmplă cu Carlos Fortes. Vine sau nu la FCSB?

Carlos Fortes este o altă țintă a celor de la FCSB. S-a discutat în mai multe rânduri despre un interes al roș-albaștrilor, mai ales în preajma meciurilor directe. Becali nu a negat că-i place jucătorul de 24 de ani, dar nu e disperat să-l aducă la echipa sa. Ba mai mult, patronul FCSB l-a înțepat pe portughez că are kilograme în plus.

Ultima replică i-a aparținut, după FCSB – Gaz 2-1, vârfului care a și marcat golul oaspeților. „Lumea mă critică, dar probabil că dacă îmi voi da jos tricoul voi fi perceput diferit. Pentru mine este OK. Ştiu că trebuie să slăbesc vreo două sau trei kilograme. Le voi da uşor jos”. Arcadie Zaporojanu nu exclude o eventuală plecare a acestuia de la Gaz chiar în pauza competițională. Chiar la FCSB!

  • Ce spune Zaporojanu despre Fortes: „Este un atacant care va crește și care va pleca de la Gaz Metan pe o sumă frumoasă. Poate fi la FCSB sau în altă parte. Poate fi în iarna asta sau mai târziu
  • Ce spune Gigi Becali despre Fortes: „Îl iau pe Fortes de la Mediaș doar dacă îl vând pe Gnohere!