Fotbal intern

“Fortes la FCSB?” Ce raspuns ironic a dat MM Stoica. Video

31.07.2018 | 16:02
Fortes la FCSB Ce raspuns ironic a dat MM Stoica Video
ADVERTISEMENT

Carlos Fortes a impresionat în Liga 1 Betano în primele două etape, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș. Ultimul meci, jucat împotriva celor de la FC Voluntari, l-a găsit pe Fortes marcând chiar cu Meme Stoica și Nicolae Dică în tribune.

Cunoscută fiind lipsa unui atacant în angrenajul celor de la FCSB, altul decât Harlem Gnohere, Fortes a fost imediat propus către roș-albaștri. Cu toate acestea, întrebat fiind de către jurnaliștii prezenți la meci dacă au venit să îl urmărească pe Fortes, Mihai Stoica a oferit încă o ironie marcă înregistrată. El a răspuns scurt „Pe el îl căutam” și a arătat pe telefonul mobil o poză cu artistul Jason Derulo, potrivit stirilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

De altfel, asemănarea dintre artistul american care face furori la ora actuală și a susținut mai multe concerte prin România cu atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș este una destul de mare. (VEZI GALERIE FOTO)

Ironizat de Mihai Stoica, Fortes nu ar spune „Nu” celor de la FCSB

Carlos Fortes a impresionat după ce a ajuns la Gaz Metan Mediaș. Atacantul portughez are două goluri înscrise în tot atâtea meciuri. Jucătorul din ofensiva ardelenilor ar lua în considerare o posibilă ofertă din partea celor de la FCSB: „Nu mă gândesc foarte mult la un transfer, eu sunt cu capul aici. Important pentru mine e să lucrez foarte mult. Ar fi interesant să ajung la o altă formație, mai ales că Steaua e o echipă importantă din România. Mă bucur dacă cei de acolo sunt interesați de mine, dar nu mă gândesc la asta acum. Sunt concentrat pe ce se întâmplă aici”, a declarat Fortes, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al FCSB, acum antrenor la FC Voluntari, Daniel Oprița, a vorbit și el despre jucătorul portughez: „Carlos Fortes a avut o evoluție bună azi, dar nu pot spune după două meciuri că ar putea ajunge la Steaua. Să-l mai lăsăm puțin, că e prea devreme”, a spus Oprița.

Carlos Fortes ar putea ajunge la FCSB ca rezervă pentru Gnohere

Gigi Becali a anunțat că are nevoie de un atacant care să fie adus pe postul de dublură pentru Harlem Gnohere. „Sunt foarte mulţumit de Gnohere, am nevoie de un atacant care să-l suplinească. Aseară el nu mai putea. Am nevoie de o rezervă pentru Gnohere, mai ales că nu este 100% refăcut”,  a spus Gigi Becali, după derby-ul cu Dinamo de pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

După ce a decis să renunțe la Denis Alibec, FCSB a rămas în numai un singur vârf clasic, golgheterul Ligii 1 Betano din sezonul trecut, Harlem Gnohere. În această vară, FCSB i-a ratat pe rând pe Anatole Abang, Adam Nemec, Billel Omrani, Raul Rusescu sau Luka Zahovic, în timp ce ultimul jucător cu care cei din conducerea clubului au negociat, Cristian Lopez, i-a pus și el în așteptare pe roș-albaștri. Astfel, Carlos Fortes ar putea fi o opțiune interesantă pentru roș-albaștri.