Fortuna, poziţie oficială: “Noi nu influenţăm disputa electorală de la vârful FRF!”

in Pariuri sportive
13/03/2018, 16:55
Fortuna, poziţie oficială: “Noi nu influenţăm disputa electorală de la vârful FRF!”

“În legătură cu articolul “Casa de pariuri „a lui Burleanu” îl dă favorit pe Lupescu”, apărut în ediţia online a publicaţiei dvs. în data de 12.03.2018, Bet Active Concept SRL, deţinătoarea brandului Fortuna – Pariuri Sportive, doreşte să facă următoarele precizări:

În concordanţă cu interesul publicului larg, casa de pariuri Fortuna a introdus în oferta sa tipul de pariu care vizează câştigarea preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal, cu ocazia alegerilor care se vor derula la data de 18 aprilie 2018. Având în vedere parteneriatul existent între Fortuna şi FRF am dori să nu consideraţi acest pariu ca făcând parte dintr-o strategie care să influenţeze disputa electorală de la vârful FRF. Dacă la alte case de pariuri veţi fi observat nişte cote relativ dezechilibrate pentru primii doi favoriţi, cu siguranţă ca aţi remarcat şi faptul că bookmakerii Fortuna anticipează o luptă mult mai echilibrată. Tocmai de aceea, vă rugăm să reflectaţi întocmai această opţiune a
noastră, fără alte speculaţii.”

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×