A fost ales portdrapelul României la festivitatea de închidere! Cum stăm în clasamentul pe medalii

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 00:03
A fost ales portdrapelul României la festivitatea de închidere! Cum stăm în clasamentul pe medalii GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:12 / România a încheiat această ediţie a Jocurilor Olimpice cu 5 medalii: 1 aur (echipa feminină de spadă), 1 argint (Mergea / Tecău – tenis, dublu masculin) şi 3 de bronz (echipajul feminin de 8+1 – canotaj, Gabriel Sîncrăian – haltere, categoria 85 de kilograme, Albert Saritov – lupte libere, categoria 97 de kilograme).

–––––––––––––––––––––––––––

După două săptămîni de sport total, Jocurile Olimpice se încheie. La festivitatea de închidere, portdrapel a fost aleasă spadasina Simona Pop, campioană olimpică cu echipa României.

România are pînă acum 4 medalii cîştigate la Rio (1 aur, 1 argint, 2 bronz), dar sperăm ca în ultima zi luptătorul Albert Saritov, să mai aducă o medalie.

În clasamentul pe medalii România e pe locul 47. Pe primul loc în acest clasament sînt Statele Unite, cu 116 medalii, dintre care 43 au fost de aur.

clsss


Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×