Sport

Fost antrenor al FCSB-ului, revoltat că echipa nu este primită pe stadionul „Steaua”: „Toată această răutate nu ajută cu nimic!”. Exclusiv

Ilie Stan, fost antrenor al FCSB-ului, s-a arătat revoltat de faptul că echipa lui Gigi Becali nu este primită pe stadioanele „Steaua” și „Arcul de Triumf”.
04.11.2021 | 16:31
Fost antrenor al FCSBului revoltat ca echipa nu este primita pe stadionul Steaua Toata aceasta rautate nu ajuta cu nimic Exclusiv
Fost antrenor al FCSB-ului, revoltat de faptul că echipa lui Gigi Becali nu este primită pe stadionul „Steaua”: „Toată această răutate nu ajută cu nimic!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a fost nevoită să-și dispute la Buzău ultimele două partide din campionat, asta deși „roș-albaștrii” erau gazde. Totul din cauza faptului că Arena Națională a fost ocupată cu găzduirea unui turneu de gaming.

În această vară, noile stadioane „Steaua” și „Arcul de Triumf” au fost finalizate, însă în ciuda mai multor cereri făcute de FCSB pentru a-și disputa meciurile pe una dintre arene, echipa lui Gigi Becali nu a fost primită din varii motive.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan, revoltat de faptul că echipa lui Gigi Becali nu este primită pe stadionul „Steaua”

Ilie Stan nu este de acord cu „interdicția” pe care FCSB o are de a evolua pe stadioanele „Steaua” și „Arcul de Triumf”. Fostul tehnician al FCSB-ului susține că toată această adversitate este în detrimentul suporterilor.

„FCSB reușește să se mențină cu rezultate bune, în condițiile în care a avut foarte mulți jucători infectați cu noul coronavirus. Echipa a acumulat puncte importante pentru a continua să se bată la campionat.

ADVERTISEMENT

Nu este ușor și din cauza faptului că nu au stadionul lor. Aici este iar o problemă. E greu pentru jucători să evolueze când la Buzău, când pe Arenă. Toată această răutate nu ajută cu nimic, cel puțin fanii steliști, pentru că majoritatea sunt de aici, din București.

E atâta adversitate acolo… care nu ajută la nimic. Sunt sigur că s-ar fi umplut stadionul «Arcul de Triumf», numai dacă ar fi avut acces suporterii. Mă uitam cât de mult contează lipsa suporterilor la meciul celor de la UTA cu Chindia”, a declarat Ilie Stan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan: „Jucătorii FCSB-ului nu vor mai avea aceeași putere!”

Totodată, Ilie Stan atrage atenția la faptul că jucătorii FCSB-ului vor resimți, din punct de vedere fizic, situația grea prin care a trecut echipa, în ultima perioadă, din cauza infectărilor cu noul coronavirus.

„Este clar că jucătorii FCSB-ului nu vor mai avea aceeași putere, pe care au avut-o până acum. Dar, totuși, au jucători valoroși în lot, care în orice moment pot face diferența. Am văzut și în ultimul meci, cu FC Argeș, cum au revenit de la 0-1 la 2-1.

ADVERTISEMENT

Nu sunt sigur dacă vor câștiga titlul anul acesta, dar sunt sigur că se vor bate la câștigarea lui”, a încheiat Ilie Stan.

FCSB vrea să joace derby-ul cu Rapid pe stadionul „Steaua”

Zilele trecute, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a anunțat că formația patronată de Gigi Becali va înainta o cerere către CSA pentru a disputa derby-ul cu Rapid pe stadionul „Steaua”.

Având în vedere că partida va avea loc pe 14 decembrie, când echipele de fotbal și rugby ale CSA Steaua nu vor avea niciun meci de disputat, solicitarea celor de la FCSB are șanse mari de a fi acceptată.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Ultimul meci disputat de FCSB pe stadionul „Steaua” datează din 22 martie 2015, când „roș-albaștrii” se impuneau în fața celor de la FC Viitorul, scor 4-1.

  • 31.254 de locuri are noul stadion „Steaua” și a costat aproximativ 100 de milioane de euro

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT