Sport

Fost antrenor în Liga 1, decedat la doar 52 de ani! A fost găsit fără suflare de fiul său

Fostul antrenor al Academicii Clinceni, John Ene, s-a stins din viață la doar 52 de ani. El a fost găsit fără suflare de fiul său, cauza decesului fiind un infarct.
22.03.2023 | 11:20
Fost antrenor in Liga 1 decedat la doar 52 de ani A fost gasit fara suflare de fiul sau
John Ene, fostul antrenor al Academicii Clinceni s-a stins din viață. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tragedie în fotbalul românesc. Fostul antrenor al Academicii Clinceni, John Ene, a fost găsit fără suflare miercuri dimineața. Avea doar 52 de ani, iar medicii susțin că a suferit un infarct în somn.

Fost antrenor în Liga 1, decedat la doar 52 de ani!

El a fost găsit fără suflare chiar de fiul său minor. În sezonul 2020-2021 a fost în staff-ul lui Ilie Poenaru la Academica Clinceni, dar a activat ca antrenor principal pentru 5 etape, după plecarea lui Ionuț Chirilă.

ADVERTISEMENT

A obținut o victorie răsunătoare cu Dinamo, scor 1-0. John Adrian Ene a fost portar la Steaua, apoi la Ceahlăul și FC Argeș. El a evoluat și în Albania pentru un an. Și-a pus ghetele în cui la vârsta de 37 de ani, la Dunărea Giurgiu.

“Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat”

După ce a plecat de la Academica Clinceni, John Ene era la clubul FC Olympico Real Dragomirești, cel la care evolua fiul său:

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta… Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat.

Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris pe o rețea de Facebook Ionuț Teodorov, cel care deține clubul Olympico Real.

ADVERTISEMENT

John Ene: “Extrafotbal sunt un om simplu, familist, nu-mi plac afacerile, combinațiile. Îmi place fotbalul!”

John Ene spunea într-un interviu că familia şi fotbalul sunt cele mai importante lucruri din viaţa lui. Tehnicianul spunea că nu poate să îşi vadă viitorul fără fotbal:

“Extrafotbal sunt un om simplu, familist, nu-mi plac afacerile, combinațiile. Îmi place fotbalul și vreau să-l trăiesc așa cum știu și pot, ca antrenor de portari”, a povestit Ene pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, Academica Clinceni a retrogradat în liga secundă. Din cauza problemelor financiare, echipa nu a luat licenţa pentru Liga 2 şi a fost retrogradată în al treilea eşalon.

ADVERTISEMENT