Fost antrenor la FCSB, dezvăluiri despre cum se bagă Gigi Becali la echipă! ”N-a vorbit cu mine trei zile”

Traian Terzian   
in Gigi Becali
12/01/2019, 11:39
Fost antrenor la FCSB, dezvăluiri despre cum se bagă Gigi Becali la echipă! ”N-a vorbit cu mine trei zile” GALERIE FOTO
Fostul antrenor al formației FCSB, Ilie Stan, a dezvăluit modul cum finanțatorul Gigi Becali se bagă la echipă

Fostul antrenor al formației FCSB, Ilie Stan, a dezvăluit modul cum finanțatorul Gigi Becali se bagă la echipă. Acesta a povestit două episoade în care omul de afaceri s-a băgat peste el și a amintit faptul că la unul dintre meciuri nu l-a ascultat, iar acest nu i-a mai vorbit trei zile.

”La pauza jocului cu Larnaca, când am jucat în Europa League, a trimis atunci mesaj să-l bag pe Mihai Costea la pauză. Să-l scot pe Nikolic şi să-l bag pe Costea. Nu am vrut! A trimis mesaj prin directorul sportiv Narcis Răducan. I-am strâns pe toţi în cabină şi le-am pus că vom continua cu Nikolic. Şi, după 10 minute, Nikolic a înscris. L-am trimis pe Costea la încălzire, continuăm cu Nikolic şi după aia vedem. Şi după câteva minute a dat Nikolic gol. Gigi n-a vorbit cu mine trei zile”, a declarat Ilie Stan pentru prosport.ro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a prezentat noul antrenor de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a prezentat noul antrenor de la FCSB

Fost antrenor la FCSB, dezvăluiri despre cum se bagă Gigi Becali la echipă: ”Niciodată nu m-am certat cu el”

”La Târgu Mureş am acceptat să fac echipa cum a vrut-o Gigi. Nu puteam la infinit să mergem… Doamne iartă! Niciodată nu m-am certat cu Gigi. El e supărat pe mine că am plecat. Mi-a zis să nu plec că mă iubesc suporterii. Dar i-am zis că nu mai stau, că vreau să mă duc să-mi văd de drumul meu”, a mai dezvăluit fostul antrenor de la FCSB despre felul cum se bagă Gigi Becali la echipă.

Omul de afaceri a decis la finalul anului să-l demită pe Nicolae Dică și să-l înlocuiască cu Mihai Teja. La conferința de presă în care l-a prezentat pe noul tehnician, Gigi Becali a anunțat că nu se va băga la echipă în următoarele șase luni, dar l-a amenințat pe Teja că trebuie să câștige campionatul. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×