A fost bătută CRUNT, dar agresorul a scăpat “curat”!

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
24/06/2014, 09:34
A fost bătută CRUNT, dar agresorul a scăpat “curat”!

La mai bine de un an de când Alexandra Stan l-a acuzat de şantaj, impresarul bătăuş Marcel Prodan rămâne cu cazierul nepătat.

Acesta a câştigat şi recursul făcut de artistă, nemulţumită după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală a fostului iubit pentru şantaj, având în vedere “lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate”.

Potrivit organelor de anchetă, din conţinutul plângerii depuse în iunie 2013 de Alexandra Stan, “pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea SC Maan Music Studio SRL, al cărei administrator era”.

Are de dat 200 de lei cheltuieli de judecată

La sfârşitul săptămânii trecute, plângerea Alexandrei Stan a fost însă respinsă ca nefondată, solista fiind obligată, totodată, la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Prodan nu poate însă pune liniştit nici acum capul pe pernă.

Asta pentru că, odată ce au dispus scoaterea sa de sub urmărire penală pentru şantaj, procurorii au hotărât cercetarea fostului manager al artistei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi lovire sau alte violenţe.

Desfigurată după pumnii încasaţi

În seara zilei de 15 iunie 2013, Alexandra Stan a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa cu vânătăi şi echimoze, după ce a fost bătută de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa, un echipaj de Poliţie intervenind pentru a o ajuta.

Artista a declarat la acea vreme că Prodan s-a înfuriat când i-a cerut banii, 40.000 de euro, reprezentând partea ei de pe urma mai multor concerte, şi că a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele până când a leşinat, iar când s-a trezit, impresarul a urcat- o în maşină, unde a continuat să o bată.

Sursa: libertatea.ro

Închide ×