Fotbal intern

Fost campion al României cu CFR Cluj, declarație de dragoste pentru FCSB: ”Mi-am dorit mult să ajung acolo”

05.04.2021 | 18:52
Fost campion al Romaniei cu CFR Cluj declaratie de dragoste pentru FCSB Miam dorit mult sa ajung acolo
ADVERTISEMENT

Fost campion al României cu CFR Cluj, Eduard Stăncioiu, a făcut o declarație de dragoste pentru FCSB, formație pentru care a jucat în perioada 2016-2018, și nu înțelege conflictul dintre Gigi Becali și Armată.

Afirmațiile fostului portar vin la scurt timp după ce legendarul fundaș al Stelei, Miodrag Belodedici, afirma că echipa din Liga 1 este continuatoarea fostului mare club care câștiga Cupa Campionilor Europeni.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei din Liga 1, Gigi Becali, se judecă cu juristul CSA Steaua, Florin Talpan, în mai multe procese privind marca, palmaresul, tradiția, istoria sau culorile clubului din Ghencea.

Eduard Stăncioiu s-a îndrăgostit de FCSB, deși a făcut performanță la CFR Cluj

Deși marile performanțe ale carierei le-a înregistrat sub culorile formației CFR Cluj, fostul portar Eduard Stăncioiu și-a declarat dragostea pentru FCSB, formație la care și-a dorit foarte mult să evolueze.

ADVERTISEMENT

”Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă”, a declarat Stăncioiu.

”E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din puctul meu de vedere, e un singur club”, a mai spus fostul poirtar pentru as.ro.

FCSB și CSA Steaua, procese peste procese

Ajuns la 40 de ani, Stăncioiu și-a început cariera la Sportul Studențesc, unde a jucat peste 100 de meciuri în campionat, între 1998 şi 2006. De la Sportul a fost transferat de CFR Cluj. El a mai evoluat la ASA Târgu Mureș, FCSB și U Craiova. Fostul goalkeeper a cucerit șapte trofee cu CFR Cluj: trei titluri, trei cupe și o supercupă, plus o supercupă cu Târgu Mureș.

Procesele dintre CSA Steaua și FCSB continuă, iar discuțiile dintre cele două entități sunt departe de a fi terminate. Asta deși au trecut deja aproape 7 ani de când instanța a decis că echipa lui Gigi Becali nu mai are voie să poarte denumirea Steaua București.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, susține că milionarul din Pipera ar fi înțeles că a greșit în relația cu suporterii roș-albaștrilor și că nu mai este interesat să dețină brandul ”Steaua”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT