Fost canotor la Dinamo, ucis în noaptea de Revelion la Londra! ”A murit încercând să-și apere colegii”

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Sporturi
02/01/2019, 22:47
Fost canotor la Dinamo, ucis în noaptea de Revelion la Londra! ”A murit încercând să-și apere colegii” GALERIE FOTO
Fostul canotor de la Dinamo București, Tudor Simionov, a fost ucis în noaptea de Revelion la Londra

Fostul canotor de la Dinamo București, Tudor Simionov, a fost ucis în noaptea de Revelion la Londra. Sportivul în vârstă de 33 de ani, care era bodyguard într-un club exclusivist din London’s Park Lane, a murit înjunghiat încercând să-și apere colegii după un atac al unor gangsteri.

”L-am văzut când a intrat în club. Era într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avea nicio vestă de protecție sau ceva. L-am tras și am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea. N-a mai apucat să spună nimic, era în stare de șoc. A mai trăit un minut. A fost înjunghiat în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-și apere colegii. A bătut de unul singur 9 indivizi”, a declarat un angajat al clubului.

Fost canotor la Dinamo, ucis în noaptea de Revelion la Londra: ”Ne gândeam deja la copii”

După incident, Mădălina Anghel, prietena lui Tudor Simionov, a vorbit pentru publicația britanică Evening Standard. ”Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Era viitorul meu soț și venisem la Londra pentru o viața mai bună. Eram foarte fericiți și încântați că ne-am mutat în Londra și ne gândeam deja la copii. Nu pot să explic în cuvinte cât de mult sufăr acum. Era un om foarte bun”, a spus prietena fostului canotor, care a fost ucis în noaptea de Revelion la Londra.

Fostul canotor Tudor Simionov și iubita sa Mădălina Anghel în avionul care i-a dus la Londra
Fostul canotor Tudor Simionov și iubita sa Mădălina Anghel în avionul care i-a dus la Londra

Conform presei engleze, un grup de indivizi înarmați cu săbii și cuțite a încercat să intre în club la 5 dimineața. Simionov, care se afla de două luni în Anglia, şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii.

Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol. Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

Închide ×