Fotbal intern

Fost component al ”Generației de aur”, analiză dură a jucătorilor FCSB: ”Se gândesc la ei, nu la obiectivele echipei”

09.03.2021 | 18:42
Fost component al Generatiei de aur analiza dura a jucatorilor FCSB Se gandesc la ei nu la obiectivele echipei
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FCSB sunt mai interesați de un transfer, decât să îndeplinească obiectivele echipei, susține un fost internațional al României.

Ioan Ovidiu Sabău a radiografiat jocul roș-albaștrilor și este de părere că inconstanța acestora îi va costa un nou titlu de campioană.

ADVERTISEMENT

”Moțul” spune că nici Universitatea Craiova nu are forța de a lupta pentru trofeul de campioană și că CFR Cluj va cuceri al patrulea titlu consecutiv.

Fost component al ”Generației de aur”, analiză dură a jucătorilor FCSB

Sabău a făcut o analiză a evoluțiilor jucătorilor de la FCSB și a dat verdictul. Au talent, dar sunt imaturi, spune fostul internațional.

ADVERTISEMENT

”La cum arată FCSB acum, tot CFR e favorită. Sunt oscilații mari la FCSB, jucători foarte buni, talentați, dar care n-au continuitate, n-au maturitate. Trec de la evoluții senzaționale la o cădere de nerecunoscut. 

Poate au început să se gândească mai mult la ei decât la obiectivul principal al echipei. Se gândesc la un transfer, pentru că FCSB vinde bine”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Gazeta Sorturilor.

ADVERTISEMENT

”Tot CFR va lua titlul”

Ioan Ovidiu Sabău a enumerat câteva dintre atuurile campioanei în exercițiu a României, CFR Cluj, despre care crede că va recidiva la sfârșitul actualului sezon.

”CFR e o trupă mai tare, e superioară fizic și din punctul de vedere al experienței. Cred că va lua campionatul din nou”, a spus Sabău, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT

FCSB și CFR conduc în clasamentul Ligii 1, ambele având câte 57 de puncte. Cele două se vor înfrunta în meci direct la sfârșitul săptămânii viitoare, la București.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT