Sport

Fost component al naționalei, declarație amuzantă despre Jovan Markovic înaintea partidei Macedonia de Nord – România: „Deja a acumulat experiență!”. Exclusiv

Ovidiu Sabău, fost component al naționalei României, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre partida Macedonia de Nord - România, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.
08.09.2021 | 18:24
Fost component al nationalei declaratie amuzanta despre Jovan Markovic inaintea partidei Macedonia de Nord  Romania Deja a acumulat experienta Exclusiv
Fost component al naționalei, declarație amuzantă despre Jovan Markovic înaintea partidei Macedonia de Nord - România: „Deja a acumulat experiență!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Macedonia de Nord – România se va juca astăzi, 8 septembrie, de la ora 21:45.

În prezent, România se află pe locul 3 din grupa J, cu nouă puncte obținute după cinci meciuri jucate.

Ovidiu Sabău, declarație amuzantă despre Jovan Markovic înaintea partidei Macedonia de Nord – România

Fostul component al naționalei susține că este optimist înaintea partidei Macedonia de Nord – România, chiar dacă Mirel Rădoi are mari probleme pe postul de atacant.

ADVERTISEMENT

În același timp, Ovidiu Sabău a declarat, într-un mod comic, că tânărul Jovan Markovic a căpătat deja experiență, după primele două partide bifate la naționala de seniori, și că ar putea fi titularizat și în meciul cu Macedonia de Nord.

„Eu sunt optimist, pentru că echipa începe să aibă entuziasm, mai multă încredere în ea. Parcă au mai multă plăcere de a juca fotbal.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aibă la dispoziție câți mai mulți jucători valizi. Pe postul de atacant, într-adevăr, sunt probleme. Jucătorii, care intră, trebuie să gândească precum un atacant.

Sau, ținând cont de puterea adversarilor, poate că e mai bine să joci cu un vârf fals. Totuși, adversarul, din punct de vedere fizic, este mai puternic.

ADVERTISEMENT

Markovic este un jucător tare. Pentru început, e destul de timid, dar forță, viteză are. Și el poate să fie o soluție la meciul ăsta. Deja a acumulat experiență, are două meciuri (n.r. râde). Avem de partea noastră tinerețea, entuziasmul, viteza, poate în unele momente”, a declarat Ovidiu Sabău, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ion Marin: „Eu aș rămâne cu Markovic!”

Inclusiv Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, consideră că Mirel Rădoi ar trebui să-l titularizeze din nou, pe postul de atacant, pe tânărul Jovan Markovic și să nu facă improvizații.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, Mirel Rădoi nu are înlocuitor (n.r. pe postul de atacant). Se teme, pe bună dreptate, de testările astea (n.r. pentru COVID-19).

Suntem, într-adevăr, subțiri acolo. Nu-l avem decât pe copilul ăsta (n.r. Jovan Markovic) și eventual o improvizație din Man, altceva nu văd. Nu văd ca un Hagi sau Stanciu să joace acolo. Eu aș rămâne cu Markovic și numai într-o situație extremă aș apela la improvizații”, a spus Ion Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT