Life

Fost concurent de la Chefi la Cuțite, acuzat de tentativă de omor. Ar fi încercat să înjunghie un om cu un cuțit primit la emisiune

Un fost concurent de la Chefi la Cuțite a fost protagonistul unui moment șocant. Acesta a fost acuzat de tentativă de omor.
24.03.2023 | 19:51
Fost concurent de la Chefi la Cutite acuzat de tentativa de omor Ar fi incercat sa injunghie un om cu un cutit primit la emisiune
Un fost concurent de la Chefi la Cuțite, acuzat de tentativă de omor. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Scandal imens cu un fost concurent de la Chefi la Cuțite. Acesta a ajuns să fie încătușat de oamenii legii după ce ar fi încercat să înjunghie un bărbat. Altercația a avut loc chiar în parcarea unui complex comercial, iar totul ar fi fost filmat, chiar de către victimă.

Un fost concurent de la Chefi la Cuțite ar fi încercat să înjunghie un om

Fernando Polo, fostul concurent de la Chefi la Cuțite, a fost protagonistul întregului incident. Potrivit Gândul, instructorul de fitness a încercat să înjunghie un bărbat. Totul s-a întâmplat în Sectorul 6, în parcarea unui complex comercial, iar oamenii legii au intervenit.

ADVERTISEMENT

Uluitor este faptul că potrivit sursei citate, Fernando Polo ar fi folosit în această altercație cuțitul pe care l-a primit după ce a participat la Chefi la Cuțite. În apărarea sa, victima l-ar fi lovit pe instructorul de fitness cu palma. Ulterior, acesta s-a prăbușit la pământ.

În momentul în care s-a ridicat, Fernando Polo a încercat din nou să îi înfigă cuțitul în gât bărbatului respectiv, mai notează Gândul. De la ce ar fi pornit totul?  Sursa citată scrie că instructorul de fitness a intrat într-un conflict cu un practicant de sporturi de contact.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în jur de doi ani, fostul concurent de la Chefi la Cuțite l-ar fi provocat pe luptător de mai multe ori. La un moment dat el ar fi simulat că sare la bătaie, însă bărbatul respectiv l-a ignorat mai mereu. În noiembrie anul trecut însă lucrurile aveau să se schimbe.

Fernando Polo, fostul concurent de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook
Fernando Polo, fostul concurent de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook

Cum a avut loc întreg incidentul

Cei doi s-au întâlnit în parcarea complexului comercial cu pricina, după antrenament. Atunci, Fernando Polo ar fi încercat din nou să-l provoace pe sportiv, iar la un moment dat a scos și cuțitul care purta însemnele Chefi la Cuțite. Sportivul a fost luat prin surprindere, însă chiar și așa a ripostat și i-a dat o palmă acestuia.

ADVERTISEMENT

Deși se clătina, instructorul a continuat să sară la bătaie, încercând să se apropie de gâtul și de pieptul acestuia. Ulterior, oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au imobilizat pe fostul concurent de la Chefi la Cuțite. Acesta a ajuns la sediul poliției, însă după ce a fost audiat i s-a permis să plece acasă.

De cealaltă parte, victima ar fi vrut să depună plângere. Anchetatorii însă l-au refuzat, astfel că bărbatul și-a angajat un avocat. A urmat mai apoi o plângere pentru tentativă de omor, depusă de sportiv, împotriva instructorului, cu ajutorul avocatului său. Ulterior, la finele anului trecut, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru amenințare.

ADVERTISEMENT

În prezent, dosarul este în lucru. Interesant este că, potrivit Gândul, nici Fernando Polo nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a venit recent să depună și el o plângere pentru incidentul de atunci. Oamenii legii l-au refuzat însă, în condițiile în care au trecut peste 90 de zile de atunci, adică perioada în care putea să facă o reclamație.

ADVERTISEMENT