ADVERTISEMENT
Cele mai citite

A fost din nou egal între bogaţii Franţei, PSG păstrează cinci puncte avans

Nici la a doua înfăţişare în acest sezon cele mai bune echipe ale Franţei, PSG şi AS Monaco nu au reşit să se departajeze în confruntările directe. În tur, la Paris, a fost un rezultat de...
Autor: Sorin Dumitrescu | 10.02.2014 | 00:37
A fost din nou egal între bogaţii Franţei, PSG păstrează cinci puncte avans
AS Monaco şi PSG au oferit un bun spectacol, dar din nou fără învingător

Nici la a doua înfăţişare în acest sezon cele mai bune echipe ale Franţei, PSG şi AS Monaco nu au reşit să se departajeze în confruntările directe. În tur, la Paris, a fost un rezultat de egalitate. Acelaşi deznodămînt l-a avut şi partida disputată pe terenul monegascilor, terminată cu scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT

Sirigu i-a salvat pe parizieni

Oaspeţii au început foarte tare şi tocmai fotbalistul care a pus mari probleme conducerii prin căderiel sale psihice, argentinianul Javier Pastore, avea să lovească rapid, în minutul 8. A fost un meci frumos, în care ambele echipe au arătat că nu degeaba sînt pe primele două locuri în Ligue 1, avînd loturi la distanţă mare de celelalte competitoare. Monaco a egalat în minutul 74, brazilianul Thiago Silva trimiţînd în propria poartă. Iar pe final doar o paradă nebună a portarului parizian Sirigu a făcut ca focurile de artificii să nu se aprinsă în Principat. PSG păstrează cinci puncte avans şi prima şansă la titlu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!