“Am fost felicitaţi de Burleanu! S-a sucit la presiunea presei!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
14/10/2014, 19:28
“Am fost felicitaţi de Burleanu! S-a sucit la presiunea presei!”

Şeful companiei de securitate, acuzată de incidentele de la partida România – Ungaria, îl atacă în continuare pe Răzvan Burleanu. Oprea afirmă că preşedintele FRF i-a felicitat după meci, însă la presiunea presei, care a publicat imagini cu zeci de suporteri răniţi, a decis să renunţe la contractul de colaborare.

“De ce să mint? Să spun că ai noştri au fost sfinţi? Oamenii ăştia au îndurat însă zeci de scuipaţi şi înjurături. Asta se întâmplă de ani de zile. Suporterii nu vin la meci să vadă fotbal, vin să se bată. Cred că oamenii noştri au vrut să se şi răzbune pentru cît au îndurat. La un moment e o supapă care nu mai ţine. Au răbufnit. Avem şase oameni într-o stare critică. Au fost loviţi cu scaune în cap, aruncaţi de la balustradă. Noi i-am instruit să nu lovească. Dar o să-i susţinem în continuare. Nu sîntem de acord cu ce au făcut, dar îi înţelegem pe deplin.

Preşedintele FRF ne-a felicitat în primă fază şi pe urmă la presiunea mediei s-a sucit. Cînd pleci într-o călătorie cu încă o persoană şi persoana cealaltă sare din barcă e cazul să spui adio. A fost imposibil să aflăm numărul de telefon al lui Burleanu. Mi se părea că era necesar ca el să ne întrebe ce s-a întâmplat. El a preferat să facă nişte declaraţii la televizor în care să ne incrimineze pe noi”, a declarat Bogdan Oprea.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Închide ×