A fost furat un ceas de 1 milion de euro. Cine este proprietarul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 20:08
A fost furat un ceas de 1 milion de euro. Cine este proprietarul

O membră a familiei regale saudite a fost jefuită în timp ce se plimba prin Paris şi i s-a furat un ceas în valoare de un milion de euro, a anunţat Poliţia franceză, citată de The Independent.

Victima, a cărei identitate nu a fost făcută publică, le-a spus ofiţerilor că a fost atacată joi seară de două persoane, în Arondismentul II, din Paris.

Hoţii au fugit de la faţa locului, iar victima a mers la cea mai apropiată secţie de Poliţie. Forţele de ordine îi caută pe atacatori.

În august 2015, opt persoane înarmate cu puşti AK-47 i-au furat 200.000 de lire sterline prinţului saudit Abdul Aziz Bin Fahd. Acesta se afla într-o maşină cu şofer, la Paris.

În mai, nouă bărbaţi au fost arestaţi de Poliţia franceză în legătură cu jaful, pe care martorii l-au descris ca desprins din filmele de la Hollywood.

Familia regală saudită este una dintre cele mai bogate din lume, iar un grup de circa 2.000 de membri controlează majoritatea averii.

sursa: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×