ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“A fost greu să-mi motivez jucătorii după jocul bun reuşit cu Steaua!”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, şi-a felicitat elevii pentru victoria din faţa Coronei şi recunoaşte că i-a fost greu să-i motiveze pentru partida din această seară, avînd în vedere...
Autor: Răzvan Scarlat | 10.03.2014 | 22:49

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, şi-a felicitat elevii pentru victoria din faţa Coronei şi recunoaşte că i-a fost greu să-i motiveze pentru partida din această seară, avînd în vedere rezultatul obţinut în Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Ne-am creat cîteva ocazii, nu le-am fructificat, dar e bine că am obţinut victoria. Sîntem în obiectiv, pe locul patru şi sper să urcăm cît mai sus, pas cu pas. Nu-mi doresc să ne oprim aici, dar mai avem mult de muncă. Trebuie să obţinem maximum din fiecare partidă. A fost greu să-mi motivez jucătorii după jocul bun reuşit cu Steaua. Sînt convins că Dorin va depăşi criza în care a intrat, trebuie să aibă încredere. E un jucător care poate să crească foarte mult. Important este meciul cu U Cluj, trebuie să tratăm foarte serios partida. Va conta dăruirea, atitudinea, forma din ziua jocului. Am lîngă mine jucători cu caracter, în care cred. Îi transmit felicitări lui Contra, ne mîndrim că poate să conducă o echipă din Primera Division. Eu, deocamdată, mă gîndesc la munca de la Dinamo”, a spus Flavius Stoica, antrenorul lui Dinamo, pentru o televiziune de sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!