ADVERTISEMENT
Nicio categorie

A fost împuşcat în cap şi după 3 ani a jucat la Mondial

Hondurianul Jorge Claros are o poveste de viaţă incredibilă. Chiar dacă nu a fost printre titularii naţionalei, el a jucat în cele 3 meciuri din grupă ale Honduras-ului, însă ceea ce îl...
Autor: Marian Popovici | 28.06.2014 | 10:36
A fost împuşcat în cap şi după 3 ani a jucat la Mondial

Hondurianul Jorge Claros are o poveste de viaţă incredibilă. Chiar dacă nu a fost printre titularii naţionalei, el a jucat în cele 3 meciuri din grupă ale Honduras-ului, însă ceea ce îl deosebeşte pe Claros de alţi fotbalişti este un incident care a avut loc în 2011 şi care avea să îi schimbe complet destinul.

ADVERTISEMENT

În anul 2011, pe data de 16 iunie, Jorge Claros conducea noua sa maşină, un Chevrolet cumpărat de la bunul său prieten, Emilio Izaguire cu soţia sa în dreapta. A oprit la o benzinările în oraşul San Pedro Sula, considerat ca fiind unul dintre cele mai violente oraşe din lume cu peste un milion de arme neînregistrate.

“E un miracol că a scăpat”

Acum, doi indivizi au pus ochii pe noua maşină a lui Claros şi aşteptau ca fotbalistul să iasă din maşină. Fotbalistul a observat intenţiile lor însă cei doi au tras în fotbalist, unul din gloanţe lovindu-l în spate, al doilea în cap. Soţia sa, însărcinată nu a păţit nimic, iar criminalii au fugit.

ADVERTISEMENT

Dar pentru el nu a fost sfîrşitul. A fost la cîţiva milimetri de moarte, dar cu toate acestea a avut noroc: “Mă tot gândeam să nu mă panichez, să stau relaxat, dar nu aveam cum să nu mă gândesc cum va reacţiona mama. Fusesem împuşcat în spate şi în cap. Îmi amintesc că mi-am pus mâna la rana de pe cap şi sângele îmi curgea pe faţă”, erau cuvintele lui Claros după accident.

Într-un mod incredibil, Jorge Claros a urcat în maşină şi a condus până la cel mai apropiat spital. Acolo, doctorul Oscar Benitez a spus ca nu a mai văzut aşa ceva: “Un tip foarte norocos. Putem spune că este vorba de un miracol”. La o zi după incident, medicul  a declarat că Jorge Claros poate juca fotbal în 3 săptămîni.

ADVERTISEMENT

Visul brazilian

Jorge Claros a ajuns să joace în Brazilia la campionatul mondial 3 ani mai tîrziu, chiar dacă nu a fost titular. Deocamdată jucătorul e liber de contract, înţelegerea cu Montagua a expirat şi rămîne de văzut ce se va întîmpla în continuare cu jucătorul hondurian.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!