Sport

Un fost internațional spaniol, dezvăluiri uimitoare: ”Mi-ar fi plăcut să joc în filme pentru adulți”

Fostul internațional spaniol Joaquin este un nume uriaș pentru sportul din țara sa, dar ultimele sale dezvăluiri făcute la un post de televiziune au lăsat cu gura căscată multă lume.
18.11.2021 | 09:11
Un fost international spaniol dezvaluiri uimitoare Miar fi placut sa joc in filme pentru adulti
Fostul internațional spaniol Joaquin este un nume uriaș pentru sportul din țara sa, dar ultimele sale dezvăluiri făcute la un post de televiziune au lăsat cu gura căscată multă lume. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Ajuns la 40 de ani, mijlocașul iberic continuă să fie legitimat la Betis Sevilla, acolo unde este o adevărată legendă, însă aparițiile sale sunt din ce în ce mai sporadice.

Joaquin este recunoscut ca un tip cu un simț al umorului dezvoltat și de aceea a fost invitat la emisiunea de divertisment ”El Hormiguero”, condusă de Pablo Motos.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile uluitoare ale fostului internațional spaniol Joaquin

Fostul internațional spaniol i-a cucerit încă o dată pe telespectatori cu răspunsurile sale pline de umor și a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere pe toată lumea când a fost întrebat ce meserie i-ar fi plăcut să practice dacă nu ajungea fotbalist.

”Mi-ar fi plăcut să fiu pompier sau actor de filme porno, dar nu cred că mă calific pentru această meserie. Vreau să continui să învăț meserii când mă voi retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

Acum serios, aș vrea să fiu pompier, este o meserie minunată. Trebuie să simți o adrenalină când sună alarma și trebuie să te îmbraci în câteva secunde”, a declarat Joaquin, conform Marca.

Mijlocașul a vorbit despre retragere

După ce a dansat alături de fetele din trupa ”Twin Melody” și a spus bancuri, mijlocașul de 40 de ani de la Betis Sevilla a vorbit și despre iminenta sa retragere din cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Este greu să găsești momentul potrivit pentru a te retrage dintr-o profesie pe care o practici de mic copil. E complicat. Lumea îmi spune că trebuie să mă retrag cât încă sunt la un nivel înalt, dar asta mă face să vreau să continui.

La 40 de ani nu e că văd momentul retragerii, e că nu mai joc atât cât aș vrea. Este complicat pentru că încă mai am iluzia că pot să joc. Anul acesta e greu pentru că mă antrenz bine, dar joc destul de puțin. Asta te pune pe gânduri”, a spus Joaquin.

ADVERTISEMENT

Cum a ratat Joaquin perioada de glorie a Spaniei

Mijlocașul Joaquin Sanchez Rodriguez este un produs al clubului Betis Sevilla, pentru care a jucat între 2000 și 2006, înainte de a pleca la Valencia și apoi la Malaga. În 2013 și-a încercat norocul în Serie A, la Fiorentina, dar după doi ani a decis să revină acasă și a semnat cu formația sa de suflet Betis.

Fotbalistul are 51 de selecții și patru goluri la echipa națională a Spaniei, a jucat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 2002 și 2006, precum și la Euro 2004, dar are și o poveste incredibilă pentru care nu a mai prins lotul ibericilor din 2007.

După o înfrângere în fața Irlandei Nord în preliminariile Euro 2008, Joaquin a avut o reacție acidă la adresa selecționerului Luis Aragones: ”În acest moment, echipa națională este o mizerie. Este haos și Luis nu știe cum să se descurce în aceste momente grele. Știu că ceea ce spun eu nu mă va ajuta să revin în echipa națională, dar asta simt”.

Ulterior, Joaquin nu a mai fost convocat, iar ibericii au înregistrat 35 de meciuri consecutive fără înfrângere, câștigând de 15 ori la rând și ridicând trofeele Euro 2008, CM 2010 și Euro 2012.

ADVERTISEMENT