Fotbal international

Fost internaţional englez, refuzat că e prea deştept? „Sunt unul dintre geniile fotbalului”

O fostă legendă a naţionalei Angliei s-a revoltat fiindcă nu este acceptat ca antrenor la nicio echipă din „Albion” din cauza lipsei de experienţă.
22.02.2018 | 18:16
Fost international englez refuzat ca e prea destept Sunt unul dintre geniile fotbalului
ADVERTISEMENT

Sol Campbell s-a revoltat în presa britanică după ce echipa de liga a treia, Oxford City, nu a acceptat să îl numească drept manager şi l-a angajat în schimb pe fostul internaţional irlandez, Craig Bellamy. 

Bellamy a fost antrenor în trecut la Cardiff City, în timp ce fostul fundaş al lui Arsenal Londra are o experienţă mică în fotbal ca manager după retragerea din fotbal. Campbell a fost doar antrenor secund la naţionala celor din Trinidad Tobago. Cu toate acestea, legenda „Tunarilor”nu crede că lipsa sa de experienţă este un motiv suficient de întemeiat. 

ADVERTISEMENT

Sol Campbell: „E un cerc vicios”

Ajuns acum la 43 de ani, Campbell susţine că nu are cum să obţină experienţă dacă nu este angajat nicăieri: „Am încercat să obţin jobul la Oxford, dar nu m-au accpetat. O fi din cauza faptului că nu am experienţă, dar e un cerc vicios. Cum aş putea să capăt experienţă dacă nu am un job? Am încredere în mine şi sunt de părere că să conduci un club de fotbal nu este fizică.

Sunt destul de inteligent. Nu e ca şi cum aş fi jucat în ligile inferioare toată cariera mea. Nu pot să cred că oamenii nu au încredere în mine. Sunt una dintre cele mai mari genii din fotbal şi nu mă foloseşte nimeni pentru că sunt lipsit de experienţă şi îmi dau cu părerea prea mult”, a spus Sol Campbell, cel care a jucat în 73 de meciuri pentru naţionala Angliei şi a câştigat 2 titluri şi 3 Cupe ale Angliei cu Arsenal. 

ADVERTISEMENT