ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Fost fotbalist al lui Bayern, suspendat pentru consum de cocaină. Va vedea Mondialul la televizor

Un fost jucător al lui Bayern Munchen a fost suspendat pentru consum de cocaină, la fel ca şi Adrian Mutu. Căpitanul naţionalei Peru va rata Mondialul 2018 din Rusia.
Autori: George Heisu, Ionut Neamţu | 09.12.2017 | 10:02
Fost fotbalist al lui Bayern, suspendat pentru consum de cocaină. Va vedea Mondialul la televizor

 

 

La 13 ani de la “cazul Mutu”, un alt fotbalist de mare valoare a fost depistat ca fiind dopat cu cocaină. Este vorba despre căpitanul naţionalei statului Peru, Paolo Guerrero, jucător care a marcat 32 de goluri în cele 86 de meciuri disputate cu în tricoul reprezentativei sud-americane.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Flamengo, în vârstă de 33 de ani, fusese deja suspendat 30 de zile de FIFA, după un control antidoping cu rezultat “anormal”, efectuat pe 5 octombrie, la un meci al naţionalei peruane cu Argentina. Astfel, Guerrero a ratat barajul de calificare la CM-2018, pe care Peru l-a câştigat în faţa Noii Zeelande.

Căpitanul naţionalei Peru a ratat deja barajul pentru Mondiale

Fostul fotbalist al lui Bayern Munchen (a mai jucat în carieră la Hamburg, Corinthians şi Flamengo) a fost suspendat de această dată pentru un an de către FIFA, din toate competiţiile interne şi internaţionale, începând cu data de 3 noiembrie, fiind demonstrat clar consumul de cocaină.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, jucătorul va rata Cupa Mondială din Rusia, programată în vara anului viitor. Ultima dată când Peru a mai fost prezentă la un turneu final a fost în 1982, în Spania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!