Fost jucător la Napoli, arestat pentru tentativă de omor!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
29/03/2018, 18:48
Fost jucător la Napoli, arestat pentru tentativă de omor! GALERIE FOTO

Se numeşte Massimo Russo şi în sezonul 2002-2003 era unul dintre cei mai promiţători tineri jucători de la Napoli. Fundaş sau mijlocaş de bandă stânga, arăta calităţi deosebite şi i se prevedea un viitor strălucit. Însă în timpul unui meci din Cupa Italiei, Napoli – Cosenza, avea să sufere o teribilă triplă accidentare, foarte rar întâlnită: gleznă, tibie şi peroneu şi a trebuit să stea mai bine de un an şi jumătate în afara gazonului.

La revenire Massimo a fost la minimo, adică nu a mai reuşit niciodată să joace aşa cum o făcea înainte. A plecat de la Napoli şi a trecut pe la Avellino, Como, Crotone, Benevento, fără însă a mai reuşi mare lucru. Practic, odată cu aceea teribilă accidentare drumul său în fotbal s-a terminat, chiar dacă a continuat să joace, ultima dată, la 37 de ani, la o echipă de amatori.

A mai avut o ieşire violentă faţă de un controlor

Faptul că nu a reuşit i-a schimbat complet viaţa. A căzut în patima alcoolului şi a drogurilor şi a avut o viaţă tumultoasă, în care nu  a izbutit nici măcar să îşi întemeieze o familie. Primele semne că înăuntrul său se ascunde un personaj violent s-au produs în 2015, când a bătut crunt un controlor care îl amenda că nu taxase biletul în autobuz. Omul a suferit o traumă craniană sever şi a fost la un pas de a muri.

Acum două săptămâni Massimo şi unchiul său au atacat cu cuţitele, în faţa unui centru comercial din Napoli, doi indivizi, unul fiind fostul iubit al actualei sale partenere de viaţă, nimeni alta decât fiica unchiului său. Au fost arestaţi şi chiar dacă victimele, deşi transportate în stare gravă, sunt acum în afară de orice pericol, vor apărea în faţa instanţei pentru tetativă de omor, ceea ce înseamnă pentru fostul jucător de la Napoli o pedeapsă de minim 20 de ani de închisoare.

Închide ×