Fotbal international

Un fost jucător cu peste 250 de meciuri în Serie A, aproape de a ajunge la închisoare

Un fost jucător în Serie A, care a evoluat pentru AS Roma şi Juventus Torino, este foarte aprope de a ajunge la închisoare. Conform lequipe.fr, fundaşul francez Jonathan Zebina, care a jucat 262...
Autor: Vicentiu Dinescu | 19.09.2017 | 15:56
Un fost jucător cu peste 250 de meciuri în Serie A, aproape de a ajunge la închisoare

Un fost jucător în Serie A, care a evoluat pentru AS Roma şi Juventus Torino, este foarte aprope de a ajunge la închisoare. Conform lequipe.fr, fundaşul francez Jonathan Zebina, care a jucat 262 de partide în campionatul Italiei, este acuzat în Franţa de evaziune fiscală de peste un milion de euro. Fostul internaţional francez a compărut luni în faţa unei instanţe penale.

Procurorul de caz a cerut o pedeapsă de un an şi jumătate pentru Jonathan Zebina, dintre care doar şase luni cu executare. Procurorul consideră că fostul fotbalist în vârstă de 39 de ani ”s-a sustras voluntar şi fraudolos” de la plata impozitului în 2014, an în care a jucat la formaţia Arles-Avignon, la care şi-a şi încheiat cariera. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fostul jucător din Serie A îşi va afla sentinîa la 16 octombrie

Jonathan Zebina a explicat în faţa instanţei că în perioada în care a jucat în Italia taxele erau plătite de cluburi şi a crezut că şi în Franţa sistemul fiscal funcţionează în acelaşi mod. Hotărârea în acest caz va fi pronunţată la 16 octombrie. În acest moment, Jonathan Zebina este consultant sportiv la un post de televiziune. El are o selecţie în naţionala Franţei, în 2005, la un meci cu Suedia.

Zebina şi-a început cariera la Cannes în 1996, iar după doi ani a fost transferat de Cagliari în Serie A. Pentru fundaşul francez a însemnat un mare pas înainte, iar după două sezoane ân Sardinia a ajuns la AS Roma, unde a petrecut patru ani. Vârful carierei pentru Zebina a fost atins în 2004, atunci când a fost achiziţionat de Juventus Torino. Zebina a stat şase ani la Torino, iar apoi a mai jucat la Brescia, Brest, Toulouse şi Arles-Avignon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!