Fotbal international

Fost jucător la Ceahlăul Piatra Neamţ a sărit să îşi bată antrenorul! Era coleg cu Romeo Surdu la Milsami Orhei

06.09.2018 | 15:29
Fost jucator la Ceahlaul Piatra Neamt a sarit sa isi bata antrenorul Era coleg cu Romeo Surdu la Milsami Orhei

Un fost jucător la Ceahlăul Piatra Neamţ a sărit să îşi bată antrenorul. Incidentul s-a consumat în Republica Moldova, iar cel implicat a fost internaţionalul moldovean Igor Bugaiov, 34 de ani, atacant din lotul ocupantei locului secund, Milsami Orhei, aflată la şapte puncte în urma liderului Sheriff Tiraspol. Igor Bugaiov a evoluat şi în campionatul României printre alte multe cluburi din cariera sa. Mai precis la Ceahlăul Piatra Neamţ în 2008, dar a bifat doar nouă apariţii după care a dispărut.

CITEŞTE ŞI

  • Ibrahimovici, aproape de transferul carierei

La Milsami Orhei Bugaiov îl are coechipier pe fostul jucător al Braşovului, al Stelei şi al Rapidului, Romeo Surdu. Cum s-a ajuns la o asemenea situaţie? Atât Bugaiov, cât şi antrenorul Veaceslav Rusnac se aflau, asemeni multor alţi jucători şi conducători de la Milsami, la nunta portarului echipei, Radu Mâţu. Cum e binecunoscută tradiţia consumului la greu de alcool la nunţile din Moldova, nu e de mirare că atât Bugaiov, cât şi Rusnac erau bine “luaţi la bord” în momentul în care jucătorul cu 50 de prezenţe şi nouă goluri marcate pentru Moldova au început cearta. Totul a plecat de la faptul că atacantul întâi i-a reproşat, apoi şi-a înjurat antrenorul pentru că a jucat prea puţin în acest sezon. Cum Rusnac a preferat mai mult să tacă în primă fază, Bugaiov a socotit că el este mai bărbat şi că a sosit momentul pentru a-l pune la punct pe antrenor. Şi i-a aplicat un pumn în faţă, luându-l prin surprindere. Nu a apucat să se bucure prea mult de răzbunare, pentru că s-a transformat în minutul următor în victimă, una cu problemele cele mai grave dintre cei prezenţi.

Fost jucător la Ceahlăul a sărit să-şi bată antrenorul! A sfârşit foarte rău pentru el

Antrenorul cu portarii, Sergiu Dinov, a fost pe fază la momentul în care Rusnac a fost lovit şi n-a mai stat pe gânduri. I-a expediat o lovitură absolut năpraznică în figură, cu urmări grave, pentru că i-a spart maxilarul. Şi ca treaba să fie completă, conducerea clubului Milsami Orhei a decis să îi rezilieze contractul bătăuşului Bugaiov, care s-a ales şi cu o situaţie medicală serioasă şi cu darea afară de la echipă.

CITEŞTE ŞI

Acest Bugaiov este un globe-trotter al fotbalului din Republica Moldova, bifând în carieră o mulţime de echipe: Dinamo Bender, Tiligul Tiraspol, Academia Chișinău, Dacia Chișinău, Zaria Bălți – toate în Moldova, România (Ceahlăul Piatra Neamț / 9 meciuri în 2008), Ucraina (Cernomoreț Odessa, Metalurg Zaporojie), Rusia (Ural Ekateriburg), Kazahstan (Lokomotiv Astana, FC Tobol, Irtish Pavlodar).

Fost jucător la Ceahlaul şi-a bătut antrenorul. Veaceslav Rusnac era vinovat că nu îl folosea prea des. În imagine, antrenorul bătut
Fost jucător la Ceahlaul şi-a bătut antrenorul. Veaceslav Rusnac era vinovat că nu îl folosea prea des

Cea mai mare ispravă a celor de la Milsami Orheia fost eliminarea lui Ludogoreţ Razgrad în cupele europene, meci la care pe teren la Milsami s-au aflat doi români, Cristi Bud şi Romeo Surdu, iar de cealaltă parte trei (Keşeru, Moţi şi Prepeliţă). Conflictele la clubul moldovean par a fi ceva normal, pentru că până şi cei doi români au avut ceva de împărţit. Bud l-a acuzat pe Surdu că l-a lucrat ca să plece de la echipă şi a făcut tot felul de acuzaţii grele la adresa acestuia. Răspunsul lui Surdu a fost sec şi cu bătaie lungă, jucătorul decizând să îl cheme în instanţă pe fostul său coechipier, pentru a proba acuzaţiile.