News

Exclusiv. Cuplul anului! Stelistul care se însoară cu sexy-deputata mai mare cu 15 ani!

Gabi Iancu a avut o relaţie fierbinte cu deputata Andreea Cosma. De care s-a îndrăgostit un alt Gabi, tot fotbalist, prieten cu Iancu.
09.04.2018 | 19:31
Exclusiv Cuplul anului Stelistul care se insoara cu sexydeputata mai mare cu 15 ani

UPDATE. Andreea Cosma a comentat şi ea informaţia potrivit căreia are o relaţie cu fotbalistul Gabi Matei şi ar urma să se mărite cu acesta: “Nu există nici o căsătorie stabilită cu domnul Gabi Matei. Sunt o mamă care îşi creşte singură copilul, iar astfel de informaţii eronate ne fac rău atât mie, cât şi copilului meu”, a spus aceasta pentru FANATIK.RO.

UPDATE. Gabi Matei a vorbit despre relaţia pe care ar avea-o cu Andreea Cosma: “Eu sunt în Polonia şi vreau să fiu liniştit aici, cu fotbalul. Nu mă căsătoresc cu nimeni. Viaţa mea privată mă priveşte doar pe mine şi nu vreau să comentez mai mult despre asta”, a spus fotbalistul pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

Gabi Iancu se potriveşte foarte bine cu zicala despre vaca bună de lapte care răstoarnă şiştarul plin cu copita. Talent cu carul, inconştienţă la fel. La 24 de ani, pe care îi împlineşte în câteva zile, pe 15 aprilie, Iancu joacă la Termalica Nieciecza, penultimul loc din Ekstraklasa, prima ligă poloneză în sezonul regular, acum în faţa play-out-ului, unde se porneşte de la zero puncte.

În urmă cu ceva timp junele Gabi a avut o relaţie fierbinte cu deputata de Prahova Andreea Cosma, bine-cunoscută după scandalul cu procurorul Mircea Negulescu „Portocală” sau „Don Juanul de la DNA”. Andreea l-a iubit foarte mult pe Gabi, dar până la urmă s-au despărţit, poate şi diferenţa de vârstă de aproape 15 ani fiind un motiv… VEZI POZE INCENDIARE CU FRUMOASA DEPUTATĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Printre cei mai buni prieteni al lui Gabi Iancu se găseşte un alt Gabi talentat, dar la fel de „răsfăţat”, Gabi Matei. Care s-a îndrăgostit de Andreea Cosma şi a intrat în viaţa ei după ce femeii i-a „trecut” sindromul Iancu.

Tânăr şi neliniştit, şi-a găsit perechea

„Tânăr şi neliniştit” prin definiţie, chiar dacă a ajuns la 28 de ani, Gabi Matei are parte de o perioadă frumoasă în viaţa sa. A semnat în ianuarie cu… Termalica Nieciecza, da, echipa poloneză la care joacă şi prietenul Gabi Iancu! În plus, şi-a găsit liniştea sufletească şi este decis să se căsătorească. A uitat de scandalurile mondene şi de asistentele TV care-i „colorau” existenţa tumultuoasă din Bucureşti şi a devenit om serios, după ce s-a cuplat cu Andreea Cosma. „Fosta” lui Gabi Iancu. Ciudate sunt cărările vieţii, nu? Iubirea cu frumoasa şatenă din Ploieşti merge foarte bine şi Matei a decis că este momentul să treacă la următorul nivel: să facă pasul cel mare. Prin urmare, a cerut-o pe Andreea în căsătorie, iar ea a spus un „DA” hotărât. Urmează acum ca detaliile privind marele eveniment să fie puse la punct, iar cei doi să se unească în faţa lui Dumnezeu şi a ofiţerului stării civile.

A fost implicat într-un scandal uriaş

În 2012, pe când juca la Steaua, Gabi Matei şi Mădălina Pamfile, asistentă atunci la o emisiune TV, au fost implicaţi într-un scandal care a stat pe prima pagină a ziarelor mondene, fotbalistul fiind acuzat de iubita lui de sadism: îşi stingea ţigările pe braţele ei.  A intervenit şi Gigi Becali, care a sunat în studioul emisiunii unde lucra iubita de atunci a lui Matei şi i-a cerut acesteia socoteală pentru ce s-a întâmplat. „Mă sună la 4 dimineaţa să-mi ureze să mor, mă ameninţă. Îmi spune că eu i-am stricat imaginea. Parcă eu l-am pus să mă taie cu cuţitul. Eu nu vreau să-i fac rău, niciodată nu am recunoscut că m-a tăiat, dimpotrivă, am zis că am căzut peste o sticlă. Chiar nu-i doresc rău, nu vreau să se creadă că el e un băiat agresiv”, spunea înlăcrimată Mădălina.

„E bolnav psihic atunci”, a fost replica patronului FCSB, însă fosta iubită a lui Gabi Matei i-a sărit imediat în apărare: „Vă rog să-l înţelegeţi şi să-l iertaţi. Eu l-am iertat. S-a pus în genunchi şi şi-a cerut scuze. L-am iubit mult pe Gabi. E doar un copil. Nu a întâlnit până acum o fată care să-l scoată din minţi, aşa cum am făcut-o eu”, declara Pamfile. La scurt timp după asta, în următorul episod al telenovelei, furiosul iubit încerca să-şi taie venele şi ajungea încătuşat la spital…

Nici Andreea nu e uşă de biserică…

Lăsând în urmă năvalnicu-i trecut (fără a-l uita, însă!), se poate că spune Gabi Matei şi-a găsit cu adevărat jumătatea. Andreea Cosma a fost implicată şi ea de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, e adevărat nu la fel ca cele prin care Matei a făcut „furori” printre domnişoarele mondene. Fostă cântăreaţă, în prezent notăriţă, mamă, divorţată şi fiica celui mai influent politician din Prahova, Mircea Cosma, a cărei condamnare în primă instanţă la 8 ani de puşcărie pentru fapte de corupţie este acum rejudecată, „Deea” este şi ea urmărită penal pentru complicitate la abuz în serviciu. A dat necazurile la spate şi a pornit în căutarea rochiei perfecte pentru marele eveniment din viaţa sa, al doilea de acest gen, după ce a mai fost căsătorită o dată, cu un libanez, cu care are şi o mândreţe de fetiţă…

„Gabi Matei a ajuns la maturitate, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere intelectual. Îi permite să gestioneze lucrurile altfel decât o făcea în trecut”  – Bogdan Apostu, impresarul lui Gabi Matei

„Sunt fericit că am revenit în campionatul Poloniei. E un campionat puternic, foarte competitiv. Mi-a plăcut mult şi ăsta e un motiv pentru care am semnat cu Termalica. Am auzit cuvinte de laudă despre această echipă. Am fost impresionat să văd stadionul şi condiţiile de aici. Îi mulţumesc lui Bogdan Apostu pentru că a reuşit acest transfer” – Gabi Matei

43 de ani are Andreea, fiind cu 15 ani mai în vârstă faţă de Gabi Matei!

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabi Matei conform site-urilor de specialitate

10.000 de euro este salariul lunar al lui Gabi Matei la Termalica Nieciecza