Sport

Fost jucător la FCSB, semnal în privința lui Andrei Cordea: ”Dacă-l schimbi după 20 de minute…”

Mijlocașul Andrei Cordea este primul transfer realizat de Gigi Becali pentru sezonul viitor, iar un fost jucător la FCSB i-a făcut caracterizarea.
27.05.2021 | 16:11
Fost jucator la FCSB semnal in privinta lui Andrei Cordea Dacal schimbi dupa 20 de minute
Mijlocașul Andrei Cordea este primul transfer realizat de Gigi Becali pentru sezonul viitor, iar un fost jucător la FCSB i-a făcut caracterizarea. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor a început campania pentru stagiunea următoare prin a-l numi în funcția de antrenor pe Dinu Todoran, după ce a fost refuzat rând pe rând de Marius Șumudică și Nicolae Dică.

Primul jucător transferat pentru următorul sezon a fost, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, mijlocașul Andrei Cordea de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea, lăudat de un fost jucător de la FCSB

După ce și-a clădit o carieră la FCSB, jucătorul Adrian Popa a ajuns la începutul acestui an la Academica Clinceni, acolo unde a fost coleg cu Adrian Cordea, și spune despre aceste că este un tână de mare viitor.

Fotbalistul de 32 de ani speră ca transferul lui Cordea la FCSB să fie un pas importasnt în carieră, dar este de părere că la vârsta lui este foarte ușor să se demoralizeze dacă nu primește încredere.

ADVERTISEMENT

”A arătat la noi că este un jucător bun. A avut reuşite, jocuri consistente. E un jucător de viitor, categoric, la 21 de ani. Contează şi câtă încredere i se va da. Dacă-l schimbi la primul meci, după 20 de minute, la vârsta aceasta îl poate afecta foarte rău”, a declarat Popa la Look Sport.

Adi Popa, ”înțepături” către oficialii FCSB

Fostul jucător de la FCSB a trimis și câteva ”săgeți otrăvite” către omenii din conducerea clubului ”roș-albastru” amintind voalat de faptul că el nu a primit prea multe șanse când a revenit în sezonul 2019-2020.

ADVERTISEMENT

”Aici, la Clinceni, a avut parte de încredere, a fost şi cu regula Under 21. A jucat pentru că a meritat şi eu am încredere că, dacă i se va oferi şanse, e un băiat cuminte şi le va răsplăti ca atare, va avea jocuri bune.

Ţine numai de tine, dar de multe ori depinzi şi de cei din jurul tău. Mai ales când faci totul ca la carte, dar când trebuie să culegi răsplata sunt anumite persoane care-ţi iau acest drept”, a spus mijlocașul poreclit ”Motoreta”.

ADVERTISEMENT

Cordea putea ajunge și în străinătate

Adrian Popa a mai dezvăluit că Andrei Cordea era urmărit și de o formație din străinătate, dar contactele s-au întrerupt în momentul în care jucătorul și-a dat acordul să meargă la FCSB.

”Eu am vorbit cu Andrei Cordea, am ieşit săptămâna trecută cu el la o cină. Era vorba şi despre o echipă din străinătate pe urmele lui. Ar fi trebuit să vină la meciul de ieri (n. r. – Craiova – Academica Clinceni 0-0), dar a semnat între timp la FCSB”, a afirmat Popa.

În ciuda vârstei relativ fragede, Andrei Cordea se consideră pregătit să îmbrace tricoul ”roș-albastru”. Ba chiar îi asigură pe fani că va face tot ce-i stă în putință ca viitoarea sa echipă să redevină campioană.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT