Sport

Fost jucător la Universitatea Craiova, arestat la domiciliu. Ce acuzații i se aduc

Jucătorul Antoine Conte, care a îmbrăcat tricoul Universității Craiova în sezonul precedent, a fost arestat la domiciliu pentru violență domestică.
14.09.2022 | 22:45
Fost jucator la Universitatea Craiova arestat la domiciliu Ce acuzatii i se aduc
Jucătorul Antoine Conte, care a îmbrăcat tricoul Universității Craiova în sezonul precedent, a fost arestat la domiciliu pentru violență domestică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fundașul francez s-a despărțit de formația olteană în această vară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate la acea vreme.

Arest la domiciliu pentru Antoine Conte, jucător care a evoluat la Universitatea Craiova

Fostul jucător al Universității Craiova în vârstă de 28 de ani, care în vară a semnat cu Hapoel Tel Aviv, a ajuns să fie arestat la domiciliu în Israel pentru violență domestică.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului ynet.co.il, Antoine Conte, care a prins doar două meciuri la noua sa formație, și-ar fi agresat iubita, iar acest lucru a atras atenția vecinilor care l-au dat pe mâna poliției.

Fundașul francez, care a jucat 13 meciuri pentru Universitatea Craiova, a recunoscut că au existat certuri între el și partenera sa, dar a precizat că nu s-a ajuns niciodată la violență fizică.

ADVERTISEMENT

Mai mult, jucătorul care a ales să evolueze pentru naționala din Guinea, a făcut apel la decizia arestului la domiciliu și a primit dreptul de a părăsi locuința pentru a merge la antrenamentele formației Hapoel Tel Aviv.

Conte, condamnat la închisoare în Franța

Cu toate acestea, Antoine Conte a primit un ordin de restricție și nu se va putea apropia la mai puțin de 100 de metri de iubita sa până la soluționarea cazului.

ADVERTISEMENT

”Salutăm faptul că, în ciuda mediatizării mari din jurul clientului meu, instanța a considerat de cuviință să echilibreze în mod corespunzător diversele interese și a ajuns la o decizie adecvată, acceptând recursul pe care l-am depus”, a transmis avocatul fotbalistului.

Presa israeliană a scris faptul că fostul jucător al Universității Craiova a mai fost condamnat la un an de închisoare în Franța pentru că a bătut un student de 19 ani cu o bâtă de baseball, acesta alegându-se cu o hemoragie cerebrală, dar, în cele din urmă, pedeapsa s-a transformat în muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT

Antoine Conte este un produs al clubului PSG, dar nu a jucat decât un singur meci pentru colosul francez. Pe 1 februarie 2013, el a bifat 14 minute într-un meci de campionat cu Toulouse. Apoi a mai jucat Reims, Beitar Jerusalem și Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,32 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT