Alegeri 2024

Fost lider PMP, atac la Radu Mihaiu. Partidul îi cere daune morale de 1 milion de euro

Cătălin Marian Militaru fost lider al PMP Sector 2 le cere alegătorilor să nu voteze cu Radu Mihaiu. PMP se dezice de poziția politicianului și anunță că îl dă în judecată
07.06.2024 | 16:34
Fost lider PMP atac la Radu Mihaiu Partidul ii cere daune morale de 1 milion de euro
Cătălin Marian Militaru (st), atac la Radu Mihaiu (dr) Sursa foto: Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Marian Militaru a fost președintele filialei Partidului Mișcarea Populară (PMP) din Sectorul 2, până la revocarea din această funcție în 2023.

Fost lider PMP, atac la Radu Mihaiu

Vineri, Militaru a publicat pe contul său de Facebook un mesaj în care susține că prezintă poziția Partidului Mișcarea Populară și în care le cere cetățenilor din sector să nu-l voteze duminică pe actualul primar Radu Mihaiu.

ADVERTISEMENT

PMP contrazice afirmațiile lui Cătălin Marian Militaru despre care spune că numai are nicio legătură cu formațiunea politică și pe care anunță că îl va acționa în instanță

Cătălin Marian Militaru formulează o serie întreagă de acuzații la adresa lui Radu Mihaiu, pe care îl numește „trădător și impostor securist” și le cere oamenilor să nu-l voteze sub nicio formă. Militaru susține și că întreaga alianță ADU este „cea mai urâtă față a neocomunismului”.

ADVERTISEMENT

„Stimați colegi din PMP, cetățeni din Sector 2, nu girați un impostor securist. Așa zisa alianță de dreapta e cea mai urâtă față a neocomunismului.

În calitate de președinte al PMP Sector 2, vă rog să ieșim cu toții la vot, pentru a sancționa trădarea și umilința. PMP nu îl susține pe Radu Mihaiu și se dezice în totalitate de acțiunile iresponsabile ale actualului primar.

ADVERTISEMENT

Radu Mihaiu își minte consilierii, își minte colaboratorii și partenerii politici. Nu girați prin votul vostru un impostor, un incompetent.

Nu girați un om care se pretinde de dreapta, dar care face politică doar cu delațiuni, minciuni și trădare. Mai rău decât un delator comunist, impostorul de la primărie respiră doar pentru a trăda și a face rău”, susține Cătălin Marian Militaru.

ADVERTISEMENT

Fostul lider PMP Sector 2 îl mai acuză pe actualul edil că a formulat acuzații false contra colegilor de alianță pe care ar fi vrut să îi bage la închisoare pe nedrept.

„Acest om a vrut să își bage, pe nedrept, cu acuzații false, colegii de alianță la închisoare. Aceasta nu este alianță de dreapta. Este neocomunism progresist, cea mai urâtă față a securismului.

Radu Mihaiu îi minte pe oameni cu nonșalanță și îi înșală mimând preocuparea pentru comunitate. Nu există nicio preocupare pentru comunitate, cum nu există un minim discernământ în acțiunile USR.

Sectorul 2 nu merită să fie condus de oameni fără cuvânt și fără caracter. Sectorul 2 nu merită să cadă victimă grupurilor de interese și hoțiilor ascunse sub măștile bunelor intenții.

De aceea, vă rog ca duminică să votați cu gândul la viitor și la comunitatea în care v-ați dori să trăiți. Votați pentru societatea dezirabilă și pentru sistemul de valori în care credeți.

Votați pentru mai bine, și spuneți ‘NU’ minciunilor și impostorului securist Radu Mihaiu”, a mai scris Cătălin Marian Militaru.

Reacția PMP la declarațiile lui Cătălin Marian Militaru

După postarea lui Militaru, Partidul Mișcarea Populară a reacționat. PMP anunță că declarațiile lui Cătălin Marian Militaru nu reprezintă poziția oficială a partidului și că PMP îl susțin pe deplin pe Radu Mihaiu pentru Primăria Sectorului 2. Reprezentanții PMP mai precizează că formațiunea politică îl va acționa în instanță pe Militaru și îi va cere daune morale de 1 milion de euro.

„Drept urmare, pentru diseminarea de minciuni în spaţiul public, în cursul zilei de astăzi, dl. Militaru va fi acţionat în instanţă.

PMP va solicita daune morale de 1 milion Euro şi pentru dl. Militaru, dar şi pentru fiecare slugă care va împrăştia cu bună ştiinţă minciuni împotriva PMP şi a Dreptei Unite. Minciunile trebuie pedepsite!

Dreapta Unită merge mai departe, fără trădători.

În acest context, dorim să reafirmăm sprijinul PMP, parte din alianţa Dreapta Unită, pentru Radu Mihaiu la funcția de Primar al Sectorului 2.

Nu este niciun dubiu că Radu Mihaiu este cel mai bun candidat şi că prin viziunea și dedicarea de care a dat dovadă până acum va continua procesul de transformare a Sectorul 2, alături de Marian Bârgău, președintele PMP S2”, se precizează într-o postare pe pagina oficială a partidului.

ADVERTISEMENT