Life

Fost membru CNA, reacție dură după primul Golden Buzz de la Românii au talent: “Rușine celor care au folosit un copil de 7 ani pentru a transmite un mesaj cu care nu are nimic în comun”

Fost membru CNA, reacție dură după primul Golden Buzz de la Românii au talent. Ce mesaj a avut pentru cei care l-au trimis pe concurent la emisiune.
26.01.2023 | 07:40
Fost membru CNA reactie dura dupa primul Golden Buzz de la Romanii au talent Rusine celor care au folosit un copil de 7 ani pentru a transmite un mesaj cu care nu are nimic in comun
Fost membru CNA, reacție dură după primul Golden Buzz de la Românii au talent Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Un fost membru al CNA a avut o reacție dură după ce a fost acordat primul Golden Buzz de la Românii au talent.

Reacție dură după primul Golden Buzz de la Românii au talent

Radu Herjeu este fostul membru al Consiliului Național al Audiovizualului care nu este deloc de acord cu momentul lui Rareș Prisacariu și spune că este trist că oamenii s-au folosit de un copil de șapte ani pentru a transmite un mesaj cu care nu are nimic în comun.

ADVERTISEMENT

Mai precis, fostul membru CNA crede că Rareș doar a fost învățat ce să spună pentru a impresiona pe scenă și nicidecum nu sunt propriile sale păreri.

Astfel, jurnalistul a evidențiat faptul că acesta a fost folosit pentru a transmite un mesaj pe care nici măcar nu îl înțelege și a evidențiat cum a răspuns Rareș Prisacariu  de la Românii au talent la întrebarea „Cum te cheamă” față de cuvintele folosite în momentul de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Astfel, jurnalistul a mai spus că Rareș Prisacariu a transmis un mesaj ce nu îi este accesibil din toate punctele de vedere, de la limbaj, la conjunctură sau implicații.

“Mult mai cringe decât alți copii”

Acesta chiar a spus că momentul a fost unul chiar mai rău decât cel al copiilor care cântă piese despre trădare sau dragostea pierdută, care nu pot înțelege aceste lucruri la vârste atât de fragede.

ADVERTISEMENT

„Rușine celor care au folosit un copil de 7 ani (care răspunde la întrebarea ”de ce te cheamă x” cu ”așa m-au botezat părinții”) pentru a transmite un mesaj cu care nu doar că nu are nimic în comun, dar 99% îi este inaccesibil (ca limbaj, subiect, conjunctură, implicații).

Și care, mai mult ca sigur, habar n-au ce înseamnă ”silnicii”. Dar el, sunt convins, știe!

Mult mai cringe decât alți copii care, pe aceeași scenă, la vârste apropiate, cântau cu patos despre pierderea iubirii vieții lor sau despre trădarea în dragoste”, a scris Radu Herjeu, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT