Sport

Elevii lui Mircea Rednic, atacați din toate părțile: „Niște mercenari! Spiritul lui Dinamo s-a pierdut!”

Dănuț Lupu, fost mijlocaș în „Ștefan cel Mare”, a vorbit în termeni duri despre actualii jucători de la Dinamo, pe care îi consideră „niște mercenari”.
13.12.2021 | 11:55
Elevii lui Mircea Rednic atacati din toate partile Niste mercenari Spiritul lui Dinamo sa pierdut
Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Situația lui Dinamo, din punct de vedere sportiv, se agravează de la o etapă la alta. „Deși, în această toamnă, pe banca echipei a fost readus Mircea Rednic, formația roș-albă nu a reușit să-și îmbunătățească prestațiile.

Clubul bucureștean se află pe ultimul loc din Casa Pariurior Liga 1, cu doar nouă puncte obținute după 18 meciuri jucate. Și riscă să retrogradeze la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie în campionat obținută de Dinamo datează din luna august, când „roș-albii” o învingeau pe Academica Clinceni, scor 3-1.

Dănuț Lupu nu are milă de jucătorii lui Dinamo

Dănuț Lupu, fostul mijlocaș din „Ștefan cel Mare”, a avut un discurs dur la adresa elevilor lui Mircea Rednic. Și deplânge faptul că formația „roș-albă” a adus foarte mulți fotbaliști străini, care nu au „spirit dinamovist”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dănuț Lupu consideră că Mircea Rednic a greșit în momentul în care a decis să excludă din lotul echipei fotbaliști importanți, cum ar fi Steliano Filip.

„Aici eu cred că e o problemă de comunicare între Rednic și jucători. Toți vor să-și facă ambițiile unii față de ceilalți. Cred că lucrul ăsta e total greșit.

ADVERTISEMENT

Au nevoie de cineva care să-i unească, să-i trezească puțin, fiindcă principalii vinovați, care vor pierde, sunt jucătorii. Jucătorii ar trebui să se trezească puțin, să facă o ședință ei cu ei”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dănuț Lupu: „Spiritul lui Dinamo s-a pierdut!”

„Nu sunt de acord cu excluderea jucătorilor din lot. Crezi că Filip poate să joace mai bine, dacă l-a exclus din lot? Mai bine ar fi vorbit cu el și ar fi avut mai multe de câștigat.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă face bine, dar e părerea lui. În analele fotbalului, niciodată un antrenor n-a dat afară zece jucători. Eu cred că, în primul rând, spiritul lui Dinamo s-a pierdut”, a mai spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu: „Dacă era după mine, jucam cu acei copii cu care au început campionatul!”

Dănuț Lupu a mai spus că, decât să cumpere fotbaliști străini, Dinamo ar fi trebuit să continue cu jucătorii tineri, pe care i-a utilizat la începutul campionatului.

„Sunt foarte mulți străini, care n-au nicio treabă cu spiritul dinamovist. Mercenari! Vin șase luni, iau niște bani și după aia pleacă. Dacă era după mine, jucam cu acei copii cu care au început campionatul”, a încheiat Dănuț Lupu.

În următoarea partidă de campionat, Dinamo o va întâlni, acasă, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat luni, 13 decembrie, la ora 20:30.

  • 11,44 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT