A fost în moarte clinică şapte minute! Cumpăna lui Solbakken

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
03/08/2016, 15:50
A fost în moarte clinică şapte minute! Cumpăna lui Solbakken

Stale Solbakken, antrenorul lui FC Copenhaga, formaţie care se va duela cu Astra pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, a fost la un pas de tragedie în urmă cu 15 ani.

Pe 13 martie 2001, tehnicianul a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament şi s-a aflat în moarte clinică timp de şapte minute.

„Nu aveam puls, inima nu mai bătea, am fost mort timp de şapte minute. Am fost în comă 30 de ore şi am stat în spital două săptămîni. Aveam 33 de ani cînd s-a întîmplat incidentul şi chiar dacă mi-am revenit complet, doctorii punîndu-mi un stimulator cardiac, am decis să nu mai joc fotbal. În ultimii 11 ani, aparatul electronic implantat a fost cel care mi-a pornit inima de două ori”, a spus Solbakken.

Solbalkken evolua pentru FC Copenhaga la momenul respectiv. De atunci, trăieşte cu ajutorul unui stimulator cardiac. “Parcă m-am născut a doua oară. Am avut mare noroc. Probabil, cineva acolo sus, mă iubeşte”, a spus antrenorul.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×