News

Fost pompier, ”cumnatul” Gabrielei Firea conduce două companii de stat. Sebastian e partenerul de viață al Angelicăi, sora ministrului

În ultimii ani, Gabriela Firea, ministru al familiei, și-a adus toți frații din Bacăul natal în jurul ei: Nela, Angelica și Ionuț. Partenerul de viață al Angelicăi este Sebastian, un fost pompier ajuns în funcții înalte.
11.04.2022 | 09:30
Fost pompier cumnatul Gabrielei Firea conduce doua companii de stat Sebastian e partenerul de viata al Angelicai sora ministrului
Sebastian (medalion) este partenerul de viață al Angelicăi Cobzaru, sora Gabrielei Firea. În imagine mai apare și Ionuț, fratele celor două
ADVERTISEMENT

Fost primar al Capitalei, în prezent ministru al familiei și egalității de șanse, Gabriela Firea (49 de ani) provine dintr-o familie originară din Bacău. De când s-a mutat în Capitală, fosta știristă a avut grijă să-și aducă aproape frații, Nela Vica, Angelica și Ionuț, care s-au angajat cel puțin pentru o perioadă în structuri de stat care țineau de orașul Voluntari, condus de 22 de ani de Florentin Pandele, soțul Gabrielei. Angelica, sora fostei prezentatoare, este implicată de ani buni într-o relație sentimentală serioasă cu Sebastian, un fost pompier ajuns în conducerea a două companii de stat.

Gabriela Firea, actualul ministru al familiei, și-a adus lângă ea toate rudele din Bacăul natal

”Tata avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată şi pe la tot felul de uşi să-i găsească din nou de lucru, după ce el îşi pierdea slujba.

ADVERTISEMENT

Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorţeze”, povestea la un moment dat Gabriela Firea traumele trăite în adolescență.

Tatăl actualului ministru a încetat din viață în martie 2020, după ce-și petrecuse ultimii ani într-un cămin de bătrâni din Bacău, acolo unde fusese internat de familie, care a acoperit toate cheltuielile de cazare și masă. ”Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu și al fratilor mei! Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit”, a notat Gabriela Firea la moartea părintelui ei. Veronica, mama fostei știriste, stă de mai mulți ani în Voluntari, având grijă de nepoții ei.

ADVERTISEMENT

Nela Vica și Angelica, surorile Gabrielei Firea, angajate în Voluntari și la Garda de Mediu

Sora cea mare, Nela Vica, a fost prima care s-a mutat în Voluntari, unde și-a cumpărat un apartament în 2015. În 2018, sora Gabrielei Firea și-a încheiat mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al Green City Voluntari S.A., după care a activat în cadrul Direcției de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, ca inspector principal și director executiv.

Ionuț Vrînceanu, mezinul familiei, este stabilit și el în Voluntari, unde e căsătorit și are doi copii. Fratele Gabrielei Firea este pasionat de kickboxing, practicând acest sport la clubul din orașul condus de cumnatul său, Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT

Angelica Cobzaru, cealaltă soră a Gabrielei Firea, a lucrat o perioadă în cadrul Primăriei Voluntari, după care s-a angajat la Garda de Mediu. Însă atunci când ministrul a demis-o pe Gabriela Dolojan, comisar șef al Gărzii de Mediu, și Angelica a trebuit să părăsească funcția de șef de cabinet al comisarului șef al Gărzii de Mediu.

Partenerul de viață al Angelicăi, sora Gabrielei Firea, încasează de la trei companii de stat peste 220.000 lei pe an

Norocul Angelicăi a fost însă faptul că partenerul ei de viață, Sebastian Scarlat, a prins lozul cel mare, fiind instalat în fruntea a două companii de stat. Sebastian ocupă în prezent pozițiile de director general adjunct la Compania Municipală de Pază și Securitate București, dar și o funcție de conducere în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov, așa cum informează în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pentru slujba de la Compania Municipală de Pază și Securitate București, ”cumnatul” Gabrielei Firea încasează anual 88.187 lei, în timp ce pentru jobul de la Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov acesta mai primește alți 95.565 lei pe an. În completarea veniturilor, partenerul de viață al Angelicăi Cobzaru se bucură și de o indemnizație anuală de 39.996 lei, venită din partea Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București S.A, conform FANATIK.

Sebastian Scarlat (47 de ani) susține că a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice (2013-2017) și Facultatea de Agricultură a Universității de Științe Agricole din Iași (2003 – 2006). Înainte de ajunge în structurile de conducere ale companiilor de stat, Sebastian a activat vreme de 13 ani în cadrul departamentului de pompieri din Moreni (județul Dâmbovița).

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat....
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată