Fotbal international

Fost portar la Liverpool aproape de a capota! ”M-am gândit la sinucidere”

Fostul portar al echipei FC Liverpool, Chris Kirkland (36 de ani), a povestit într-un interviu pentru The Guardian că trăit momente groaznice când nu mai simţea nicio plăcere pentru fotbal. Mai...
13.10.2017 | 22:00
Fost portar la Liverpool aproape de a capota Mam gandit la sinucidere

Fostul portar al echipei FC Liverpool, Chris Kirkland (36 de ani), a povestit într-un interviu pentru The Guardian că trăit momente groaznice când nu mai simţea nicio plăcere pentru fotbal. Mai mult, portarul care a prins şi o selecţie la naţionala Angliei a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă, dar a precizat că nu crede că ar putea să-şi facă singur rău.

”Aveam momente de panică, mă doborau cantonamentele, iar antrenamentele erau un chin. Nu-mi venea să mai plonjez. Tot ce voiam era să închid ochii şi să se termine totul. M-am gândit la sinucidere, părea soluţia cea mai sigură, dar nu cred că mi-aş putea face rău. Mi-era teamă să dorm, pentru că atunci când mă trezeam reîncepea chinul”, a declarat Kirkland. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Kirkland a jucat la Liverpool între 2001 şi 2006

Fostul portar de la Liverpool a povestit că toată lumea îl ştia ca jucătorul care este mai tot timpul accidentat. ”Am oprit tot chinul ăsta când mi-am dat seama că nu trebuie să mai joc fotbal. Oricum nu vorbeau de mine drept Kirkland care a luat Liga Campionilor, ci despre Kirkland care e mereu accidentat”, a spus fostul portar.

Chris Kirkland a jucat la FC Liverpool în perioada 2001-2006 şi a evoluat în 25 de meciuri. În 2005, înainte de celebra finală de Liga Campionilor dintre AC Milan şi Liverpool, Kirkland a fost indisponibil. N-a prins foaia de joc şi nici n-a acceptat medalia de consolare. El a mai evoluat în cariera sa la echipele Coventry, West Bromwich Albion, Wigan Athletic, Leicester City, Doncaster, Sheffield Wednesday, Preston North End şi Bury.

Tags: