Life

Fostul Principe Nicolae, tată pentru a treia oară: “Familia noastră va fi din nou binecuvântată”

Fostul Principe Nicolae se pregătește să devină din nou tată. Nepotul Regelui Mihai I al României a făcut anunțul cu câteva ore înainte de a-și serba onomastica.
06.12.2021 | 11:47
Fostul Principe Nicolae tata pentru a treia oara Familia noastra va fi din nou binecuvantata
Fostul Principe Nicolae se pregătește să devină din nou tată. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe data de 5 decembrie, cu câteva ore înainte de venirea lui Moș Nicolae, Fostul Principe al României a anunțat că familia sa este “din nou binecuvântată”, cu un alt copil. Nepotul regretatului Rege Mihai I a transmis un comunicat prin intermediul căruia a anunțat că se pregătește să devină din nou tată.

Fostul Principe Nicolae al României așteaptă al doilea copil, alături de soția sa

Fostul Principe Nicolae a dorit să împărtășească cu românii bucuria de a deveni din nou tată. În comunicatul pe care nepotul Regelui Mihai l-a postat pe pagina sa de Facebook și pe contul său de Instagram se poate observa faptul că ambii părinți sunt bucuroși de venirea pe lume a următorului strănepot al Regelui Mihai și al Reginei Ana a României (cunoscută și ca Principesa Ana de Bourbon-Parma).

ADVERTISEMENT

În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă transmis de Fostul Principe Nicolae al României și de soția sa, Alina-Maria.

Comunicat de presă
Fostul Principe al României se pregătește să devină din nou tată. Foto: Facebook

 

De asemenea, și soția a Fostului Principe al României a făcut anunțul cel mare pe contul său de Facebook. Urmăritorii au apreciat imediat postarea și i-au transmis viitoarei mămici numai gânduri bune. Printre cei care au dorit să le transmită un mesaj viitorilor părinți se numără și persoane publice, precum Angela Gheorghiu.

ADVERTISEMENT

‘O bucurie mai mare decât venirea pe lume a unui nou vlăstar nu poate exista! Când mai este şi din os domnesc, atunci va fi întâmpinat şi cu evlavie.’, ‘Frumos dar de Sfântul Nicolae transmis celor care va admira și iubesc.Fiți binecuvântați! 💕’“, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut comunicatul de presă postat pe Facebook.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills are o fiică de un an

În urmă cu un an, fostul Principe al României a devenit pentru prima dată tată alături de Alina-Maria Binder. Soția lui Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills a adus pe lume, la data de 7 noiembrie 2020, o fetiță. Strănepoata Regelui Mihai poartă un nume special, pe care cei doi părinți l-au ales cu multă grijă înainte de nașterea acesteia.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, declara Fostul Principe, în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit fără ca familia sa să îi fie alături

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills este căsătorit cu Alina-Maria Binder. Cei doi s-au căsătorit religios în 2018, la Sinaia, ceremonie la care a participat un sobor de preoți în frunte cu IPS Calinic al Argeșului și Muscelului. Deși au fost invitate la ceremonia restrânsă de la Sinaia, Principesa Margareta și Principesa Elena, mătușa și mama mirelui, nu au dorit să ia parte la căsătoria Fostului Principe.

Fostul Principe al României a avut o relație destul de încordată cu Familia Regală, din cauza scandalului în care a fost implicat în perioada în care se afla într-o relație cu Nicoleta Cârjan. La acea vreme, femeia l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată, însă fostul Principe a negat totul până în momentul în care s-a dovedit, în urma efectuării unui test ADN, că el este tatăl copilului.

Fostul Suveran, regretatul Rege al României Mihai I, a luat decizia de a-i retrage nepotului său titlurile nobile acordate în 2010. Motivul exact nu a fost niciodată explicat, însă, în urma comunicatului de presă dat de Casa Regală reiese faptul că Regele Mihai nu era de acord cu stilul de viață al nepotului său.

„În calitate de Şef al Casei şi Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se arăta, la vremea respectivă, în comunicatul Casei Regale.

ADVERTISEMENT