News

Fost procuror din Bârlad, acuzat că a distrus mai multe mașini. Acesta s-ar fi urcat băut la volan. Video

Un fost procuror din Bârlad a avariat mai multe mașini, după ce s-ar fi urcat băut la volan. Video
21.08.2021 | 16:00
Fost procuror din Barlad acuzat ca a distrus mai multe masini Acesta sar fi urcat baut la volan Video
ADVERTISEMENT

Un cetățean în vârstă de 71 de ani, din Bârlad, fost procuror de profesie, este acuzat de mai mulți localnici că le-a avariat autoturismele din parcare după ce s-ar fi urcat băut la volan.

Fostul reprezentant al legii a fost filmat de cei păgubiți după ce a coborât din mașină. În ciuda faptului că oamenii au încercat să îl oprească până la sosirea polițiștilor, bărbatul a apucat să intre în imobil. Ulterior, acesta a refuzat să deschidă ușa polițiștilor, chemați să verifice plângerile localnicilor.

ADVERTISEMENT

Fost procuror din Bârlad, acuzat că a distrus mai multe mașini, după ce s-a urcat băut la volan

Episod extrem de grav dezvăluit de presa locală din județul Vaslui. Conform celor de la VremeaNouă, un fost procuror de 71 de ani a consumat mai multe pahare de alcool, sărbătorindu-și ziua de naștere, apoi a urcat la volan.

Odată ajuns în parcarea din fața blocului, acesta nu a ratat nicio mașină apărută în cale. Sursa citată notează că fostul om al legii a spulberat 3 autoturisme ca pe popice.

ADVERTISEMENT

Revoltați de pagubele făcute de fostul procuror, proprietarii autoturismelor avariate au chemat poliția, însă individul acuzat nu le-a dat drumul în locuință agenților.

În acest moment, cetățeanul acuzat are timp 24 de ore să se prezinte la Poliția Bârlad pentru a da cu subsemnatul referitor la tamponări, dar nu mai poate fi tras la răspundere pentru că s-a urcat beat la volan, neexistând probe certe, adică recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ADVERTISEMENT

Procurorul pericol public din Bârlad, filmat de localnici: ”Le-a luat la rând pe toate. E rupt de beat”

Oamenii din Bârlad care au avut de suferit de pe urma mersului dezordonat al fostului procuror au filmat momentul în care acesta a coborât din vehicul.

”Vecine nu-l lăsa să intre (în bloc n.r.). Ține-l până vine Poliția”, a strigat unul dintre păgubiți, citat de presa locală.

ADVERTISEMENT

”Le-a luat la rând pe toate. E rupt de beat”, a afirmat unul dintre martori în timp ce filma mașinile avariate.

”Ieri seară, 20 august 2021, ora 21:01, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Vărăriei, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Echipajul de poliție rutieră deplasat în temeiul sesizării a constatat că trei autoturisme parcate regulamentar, în care nu se aflau ocupanți, au fost acroșate de către un auto înmatriculat în județul Vaslui, ce aparține unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad.

La fața locului nu a fost identificată persoana care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță, citat de Ziare.com.

ADVERTISEMENT