News

Fost profiler SRI, analiză a lui Vladimir Putin! „Porniri sociopate, se hrănește cu frica”

Fost profiler SRI, analiză a lui Vladimir Putin după invazia pe care a ordonat-o în Rusia! Ce spune expertul Paul Herinean despre mișcările pe care le face liderul de la Kremlin
06.03.2022 | 13:03
Fost profiler SRI analiza a lui Vladimir Putin Porniri sociopate se hraneste cu frica
Fost profiler SRI, analiză a lui Vladimir Putin după învazia Rusiei! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Invazia Rusiei în Ucraina a fost analizată din toate unghiurile. Acum, un fost profiler SRI a încercat să explice ce vrea Vladimir Putin și cum gândește liderul de la Kremlin.

Fost profiler SRI, analiză a președintelui Rusiei!

Paul Herinean a analizat câteva fotografii emblematice la Realitatea Plus, imagini care-l au în prim plan pe liderul rus Vladimir Putin și a tras câteva concluzii seci.

ADVERTISEMENT

Astfel, despre o imagine în care Vladimir Putin era încă departe de o carieră politică, Herinean a explicat: “La momentul acela, era doar un tanar. Ce observam aici este nesiguranta. Este indarjit, ambitios, frustrat, dar nesigur.

Am regasit ca este un copil abandonat de familie, crescut de mama si tata adoptivi. Singurii prieteni din copilarie au fost doi caini. Exista un grad ridicat de anxietate. Raportat la cariera pe care a avut-o in serviciile secrete, a face o poza iti ridica nivelul de anxietate.” 

ADVERTISEMENT

Fotografia în care apare alături de Angela Merkel, dar și de un dog uriaș a scos mai multe în evidență. “Acea figura de satisfactie, acel zambet de satisfactie ne arata o personalitate cu porniri sociopate.

Nu numai ca nu ii pasa de emotiile, trairile acelei personae, dar el este cel care le cauzeaza. Se hraneste cu frica acelei persoane.

ADVERTISEMENT

Din pacate, se si amuza. Raporturile pe care Putin le stabileste sunt exclusiv raporturi de putere”, a punctat profilerul.

“Putin este un super-erou si el trebuie sa arate aceste lucuri. Este un om cu niste abilitati si aptitudini native extraordinare – poate sa calareasca, sa faca baie… El este cel mai cel.

ADVERTISEMENT

Este un om indreptatit si care crede ca i se cuvin toate. Se asociaza cu persoane foarte cunoscute si cu realizari in domeniul lor – Gerard Depardieu si Steven Segal.

Ceea ce vedem acolo este nesiguranta, e pus in dificultate. Are o atitudine defensiva si foarte, foarte multa anxietate. Cand se simte amenintat, il vedem ca imediat contraataca. Ce face cand se simte amenintat Putin? Ataca.

“El se asociaza doar cu persoane care au atins cel mai inalt nivel de performanta. La fel cum Steven Seagal, in domeniul lui, este unul din cei mai performanti oameni de pe planeta. Cel putin in acceptiunea lui Putin. La fel si Oliver Stone – reprezinta domeniul de performanta cel mai ridicat”, a zis profilerul despre imaginea cu Vladimir Putin pregătit să intre în apă.

Întâlnirea cu Macron și zelenski a fost și ea descusută. “In ceea ce il priveste pe Putin, e amuzat cu nota de ironie. Adica l-ati adus pe mascarici? Uite cum procedeaza! Din nou acel aer de superioritate pe care il are Putin”, a adăugat Herinean

“Distanta dintre ei este foarte mare, ca sa arate modul dictatorial in care Putin isi conduce tara si armata. Singurele principii, valori corecte, sunt ale lui. Iar toti ceilalti – indivizi, societati, tari, trebuie sa se supuna. Cum? Prin singurul mod pe care-l cunoaste in relationarea interpersonala – raport de putere. Putin recurge la forta. Putin va raspunde mereu la forta”, a mai zis profilerul despre felul în care generalii în privesc pe Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT