News

Fost șef de la IPJ Tulcea, găsit mort în fața blocului. A fost declanșată o anchetă

Un fost sef al IPJ Tulcea a fost găsit mort în fața blocului unde locuia. Momentan nu se cunosc detalii despre cauza decesului.
16.11.2022 | 16:06
Fost sef de la IPJ Tulcea gasit mort in fata blocului A fost declansata o ancheta
Polițist decedat în Tulcea. Foto: Ziarul de Tulcea
ADVERTISEMENT

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat mai exact cu bărbatul care abia ieșise la pensie.

Fost șef al IPJ Tulcea, mort în fața blocului

Potrivit Știrile PRO TV e vorba de fostul șef al serviciului Caziere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre același polițist care anul trecut a fost cercetat pentru că a fugit de un echipaj al forțelor de poliție, după un control în trafic.

În acel moment a fost urmărit pe șoselele din Tulcea de colegii săi, pentru că a accelerat atunci când polițiștii au vrut să-l oprească pentru control.

ADVERTISEMENT

”În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, preciza Ioana Maria Nanu, purtător de cuvânt la IPJ Tulcea.

A fost prins doar după ce a provocat un accident. Contactat în acel moment de jurnaliști, bărbatul a mărturisit că nu știe ce alcoolemie avea când se urcase la volan. Mai mult, despre întreaga urmărire a transmis că a fost o simplă neînțelegere între el și colegii săi polițiști.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 44 de ani, comisarul șef era proaspăt pensionat și se reorientase pe domeniul turismului în Delta Dunării, unde își desfășura activitatea în ultima perioadă. Colegii săi nu își explică ce s-a întâmplat, însă o anchetă va stabili dacă bărbatul suferea de probleme de sănătate.

În urmă cu jumătate de an, un alt polițist era găsit mort, de data aceasta în Târgu Jiu. Soția a fost cea care a sunat la 112, după ce și-a găsit bărbatul inconștient în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor bărbatul avea probleme cunoscute de sănătate. ”Era cunoscut cu afecțiuni cardiace, fapt pentru care i-a fost eliberat certificat medical. În acest caz politia nu mai efectuează cercetări”, au transmis autoritățile gorjene.

ADVERTISEMENT
Tags: