News

Fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie. Liviu Tit Brăiloiu, acuzat că a refuzat să-și recunoască un copil

Liviu Tit Brăiloiu, fost senator PSD Constanța, este cercetat penal pentru abandon de familie. Acesta a refuzat de mai multe ori să-și recunoască copilul.
14.01.2022 | 17:15
Fost senator PSD cercetat penal pentru abandon de familie Liviu Tit Brailoiu acuzat ca a refuzat sasi recunoasca un copil
ADVERTISEMENT

Liviu Tit Brăiloiu, fost senator PSD Constanța, este cercetat penal după ce a refuzat, de mai multe ori, să-și recunoască copilul făcut cu o fostă parteneră.

Politicianul este cercetat pentru abandon de familie. Mama copilului susține că acesta a refuzat de cinci ori să facă un test de paternitate.

ADVERTISEMENT

Cristina Ilie, fosta parteneră a lui Tit Brăiloiu, a formulat o plângere penală în luna septembrie. Aceasta susține cp fostul senator nu este interesat de copilul pe care îl au împreună.

Liviu Tit Brăiloiu, fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie

Tit Brăiloiu, fost senator PSD Constanța, a refuzat de mai multe ori să facă un test de paternitate, motiv pentru care este cercetat penal pentru abandon de familie.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a acestuia, Cristina Ilie, a formulat plângerea penală în urmă cu câteva luni. Va mai dura mult timp până se vor rezolva lucrurile.

“Am formulat plângere penală, în septembrie, pe rolul Parchetului din Buftea, pentru abandon de familie.

ADVERTISEMENT

A fost în lucru, iar la sfârșitul lunii decembrie mi-au trimis o adresă oficială că s-a instituit dosarul penal. Numai că lucrurile acestea durează, iar copilul nu beneficiază de niciun drept.

Între timp, pe dânsul nu-l interesează, continuă în ritmul cu care este obișnuit, să nege, să se eschiveze, să nu-l intereseze de copil, așa cum a făcut-o timp de nouă ani.”, a declarat Cristina Ilie, mama copilului, pentru Replica de Constanța.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în 2010, la restaurantul hotelului deținut de fostul senator. Au fost împreună până în 2012, atunci când Cristina Ilie a rămas însărcinată.

Femeia a mai spus că fostul senator PSD a avut o reacție cu totul neașteptată atunci când a aflat despre sarcină. “Mi-a sugerat să fac avort.”, a povestit aceasta, conform sursei citate.

Politicianul a refuzat de cinci ori testul de paternitate

Fota iubită a lui Tit Brăiloiu susține că a încercat să-l contacteze. Acesta a înjurat-o constant pe ea, dar și pe cei care o ajută.

“Am discutat cu el, m-a înjurat non stop și pe mine, dar și persoanele care mă ajută, nu am putut să leg două vorbe. E o lecție de viață ce se întâmplă. 

Cât de departe poate ajunge vanitatea unui om și cât rău poate să-i facă unui minor! Cu toate că sunt atâtea legi care ar fi trebuit să ia în considerare interesul superior al minorului, nu al unui om influent.”, a adăugat Cristina Ilie.

Femeia a obținut în instanță, ulterior, printr-o decizie definitivă, recunoașterea faptului că fostul senator Brăiloiu este tatăl copilului ei. Acesta refuză, însă, să pună hotărârea în aplicare. Ar fi trebuit să se prezinte la INML pentru a face testul de paternitate, dar a refuzat de cinci ori.

Mai mult, Cristina Ilie a fost refuzată de executori, în Constanța, din cauza relației de prietenie cu fostul ei partener, care i-a oprit din a pune sentința în executare.

“Mi-a deschis 7 dosare civile ca sa suspende dreptul executoriu al sentinței. Am fost refuzată de executori, în Constanța, care mi-au spus că, din cauza relației de prietenie cu Brăiloiu, nu pot pune sentința în executare.”, a mai spus fosta parteneră a lui Brăiloiu.

Fostul senator PSD este obligat să-i plătească pensie alimentară fiului său până la majorat, chiar dacă refuză în continuare să recunoască faptul că este al lui.

ADVERTISEMENT