Sport

Fost star al lui Inter Milano, prins băut la volan. Doar ce revenise în țara natală

Nainggolan a rămas fără permis timp de 15 zile după ce a fost prins băut la volan. În prezent, starul belgian evoluează pentru Antwerp.
22.08.2021 | 16:33
Fost star al lui Inter Milano prins baut la volan Doar ce revenise in tara natala
ADVERTISEMENT

Nici nu s-a întors bine în Belgia natală, că Radja Nainggolan a și început să-și facă de cap. Prezentat ca un exemplu pozitiv pentru tinerii din lotul noii sale echipe, Radja Nainggolan a fost prins circulând pe autostradă sub influența băuturilor alcoolice și cu o viteză care depășea limita legală.

Trebuie să fiu un exemplu pentru tinerii jucători chiar și în ceea ce privește mentalitatea. Asta pentru că încă sunt admirat pe teren”, spunea controversatul mijlocaș cu doar o săptămână în urmă, la prezentarea oficială. Un obiectiv care – judecând după incidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică – nu este deloc ușor de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Până să semneze cu Royal Antwerp, echipă antrenată în perioada 2017-2020 de românul Ladislau Boloni, acesta a evoluat doar în Serie A, pentru Piacenza, Cagliari, AS Roma și campioana en-titre, Inter Milano.

Nainggolan nu se dezminte. A fost prins băut la volan în Belgia

I-a fost suspendat permisul de conducere pentru 15 zile, pe fondul depășirii limitei legale de viteză și a conducerii sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției, cu mențiunea că totul s-a petrecut în jurul orei 04:00.

ADVERTISEMENT

Până să circule din nou la volanul autoturismului, pe Radja Nainggolan îl așteaptă un duel infernal cu ciprioții de la Omonia Nicosia, în manșa retur din play-off-ul Europa League. Pentru accederea în faza grupelor, Antwerp trebuie să întoarcă scorul de la 2-4.

A revenit în Belgia după 17 ani. „Săgeți” spre Antonio Conte

Mă simt bine că m-am întors. Am ales Antwerp deoarece patronul m-a dorit foarte mult și este un proiect interesant. Am încredere în ce vrea să se construiască aici.

ADVERTISEMENT

Nu este un gest împotriva celor de la Beerschot (n.r. unde și-a făcut junioratul). Este o alegere făcută pentru mine. Am fost plecat de acasă timp de 16 ani și acum sunt fericit că m-am întors în Antwerp”, mărturisea belgianul la prezentarea oficială.

Înainte să rezilieze contractul cu Inter, Antonio Conte a fost de acord să-l cedeze sub formă de împrumut la Cagliari. O decizie pentru care nu a ezitat să-și „înțepe” fostul antrenor.

ADVERTISEMENT

Am fost afectat, după ce mi-a dat doar opt minute într-un meci şi Conte mi-a spus că am fost responsabil pentru toate. Ce puteam face în opt minute?

Nu am vrut să stârnesc o controversă atunci şi nu o voi face nici acum. Dar aşa s-a întâmplat”,  a mai spus Nainggolan în interviul acordat recent.

ADVERTISEMENT