Life

Fosta amantă a lui Ovidiu Popescu i-a spart casa unei renumite jurnaliste. Scandalul momentului

13.08.2020 | 08:09
Fosta amanta a lui Ovidiu Popescu ia spart casa unei renumite jurnaliste Scandalul momentului
Fosta amantă a lui Pintilii i-a spart casa unei renumite jurnaliste. Scandalul momentului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumita amantă a fotbaliștilor, Ada Hululei, se pare că a „spart” casa omului de afaceri buzoian Valentin Burada, cunoscut în lumea mondenă ca „doctorașul” Biancăi Drăgușanu. Zvonurile arată că acesta ar fi rupt relația cu Simona Chițac, nimeni alta decât fosta iubită a pilotului de raliu, Daniel Onoriu.

Simona Chițac și Valentin Burada formau un cuplufoarte solid de aproximativ 3 ani, dar gurile rele spun că relația lor a ajuns la final. Și asta pentru că o tânără controversată din showbiz-ul autohton ar fi intervenit în povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Alexandra Hululei, Ada, pentru cunoscuți, a fost văzută în ultima perioadă în compania afaceristului Valentin Burada, relația dintre ei nefiind una de simplu angajat- angajator, ci mai degrabă una amoroasă.

Amanta fotbaliștilor a „recidivat”. I-a spart casa unei foste jurnaliste

Amanta fotbaliștilor a petrecut de minune în compania buzoianului, cei doi fiind văzuți în cluburi renumite de pe litoralul românesc. Ada Hululei face furori printre bărbații din showbiz-ul românesc, Valentin Burada nefiind o excepție de la regulă.

ADVERTISEMENT

Sexoasa brunetă nu se lasă cu una cu două, transmițându-i „doctorașului” de ziua sa de naștere un mesaj foarte siropos pe o rețea de socializare, semn care înclină spre o relație amoroasă.

Mai mult decât atât, afaceristul buzoian pare că a uitat-o pe Simona Chițac, dovada fiind chiar imaginile care nu mai apar cu cei doi în mediul online. Toate semnele duc la o ruptură între Valentin Burada și renumita jurnalistă.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Fav pic 🥰

A post shared by Simona Chitac (@simona_chitac) on

Ada Hululei, declarații despre scandalul în care a fost implicată soția lui Pintilii

În urmă cu câțiva ani, Ada Hululei a fost agresată de soția fotbalistului Ovidiu Popescu cu care avusese o relație amoroasă. Frumoasa brunetă a mărturisit la vremea respectivă că femeia a fost ajutată de nevasta lui Mihai Pintilii, scandalul având loc în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva.

„Recunosc că am greşit, că am avut o aventură, o relaţie, aşa cum vreţi voi să o numiţi… Dar faptul că mi se pun în cârcă tot mai multe nume şi tot mai multe relaţii neadevărate îmi strică imaginea, nu mai pot merge la şcoală liniştită, râd colegii de mine!

ADVERTISEMENT

Noi am avut o poveste de iubire, dar nu aşa cum s-a scris. Sunt prea afectată, prea supărată, pot intra în depresie.

Dacă oamenii consideră că am greşit fiindcă m-am implicat într-o relaţie cu un om care urma să se căsătorească, este dreptul lor, dar cred că trebuie să fie judecată şi partea cealaltă şi agresiunea la care am fost supusă.

Singura mea greşeală a fost atunci când am dat prima declaraţie, dar apoi am fost distrusă în public”, declara Ada Hululei în cadrul unei emisiuni TV, realtează cancan.ro.

ADVERTISEMENT